Sunday, March 22, 2009

jusco bukit tinggi

about 12 noon td..perot rase lapar..ingt nk turun beli kat bwh je..suddenly my fon bunyi..call from buddy..matun ngan dye ajak g jusco bukit tinggi..mls nk drive, so matun kene amek aku kat baiduri..hee..dorg nk tgok cite Race to witch mountain..


after makan kat sek 7, ktorg gerak to bukit tinggi for the 1st time..xpenah pegi..msg2 xtau jalan..bile dah tanye2 housemates, at last sampai gak kat jusco..quite besar gak jusco ni..so, we decided to book the ticket 1st..movie kol 2.30pm..before movie start, jalan2 kat situ dulu..disabkan buddy pening nk pikir dress mane yg dye nk beli, 2.40pm pon xmasok cinema ag..haih..naseb xlepas byk sgt..dalam tu mmg hall die sejuk beku..bak kate matun venice pon xsejuk mcm tu..huhu..cite tu agak best..

pas movie, buddy mcm lapar n ajak bli food..ajar dorg makan takotao jugak..hee..on the way anta buddy balik singgah makan cendol n siap bungkus laksa..matun xnk kuar ngan buddy ag sebab asek ajak makan je..haha..thanx buddy n matun...


matun and illi


illi and buddy


matun, illi, buddy

5 comments:

pal7 said...

memang seronok kalo bab bejalan ek illy??..

hehe..cmner plan nk lawat CR??

~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...

huhu.. jusco Bukit Tinnggi tu lagi besau dari Jusco Tebrau city kot..

biNtaNG said...

ferr jeles!mahu takotao juga!!!!
mahu jln2 dalam panas juga...
huhuhuhuhu...rindu malaysia~

pal7 said...

illy..
mgu ni plan cancel la..pal de hal lain..illy pegi dlu yek lawat CR..

pal7 said...

illy ade ym??..

letak kat chatbox pal leh??..