Sunday, March 1, 2009

mula bertanya sesat jalan..

ari ini kami plan utk mkn char kuey teaw kat damansara..kdai abg lan..tempat yg xpenah smpai..tp abg lan da bg msg dengan detailnye care2 utk ke kdai nye..on the way,ujan lak plus byk kete di malam minggu ni..adeii..after tol ldp dgn banggenye terlepas simpang utk ke kedai abg lan..adeii..co-pilot yang xbertauliah iaitu ann sila la letak jawatan..haha..

after sesat menyesat,finally smpai gak kat kedai abg lan..seriously sgt lapar..char kuey teaw abg lan sedap..hee..boley bukak kat s.alam..confirm ktorg akan war2kan pade org2 s.alam..

on the way back to s.alam, sampai kat batu 3,tibe2 nmpk police traffic kat sebelah..haha..ape ag, kelam kabut lin yg dok kat blakang tarik seat belt...haha..tau takot..serious mmg muke lin cuak sgt..ktorg ape ag, bantai gelak la..haha..moral of the story is : pakai tali pinggang bile dok kat tmpt blakang..haha..

sampai umh, rase mcm kuar ari ni best sgt..bak kate ann, telepas semua tension2..haha..and today blaja peribahasa baru dpd farriq.."mula bertanya sesat jalan"...hee..pikir2 la maksudnye..

2 comments:

nadira said...

weh.aku xbersalah!jalan tu yg salah.xde notice pape ttbe de divider kt tgh2.ape kes?? tp lin pn salah jgk.sbb die xpkai seat belt hahaha.pastu nyuruk dr pakcik polis

HASLAN said...

alalala..salah2 pun sampai jugak nak mkn char kuey teow tue..amacam sedap x..??klu sedap dtg la lagi..ehehehehe