Saturday, April 25, 2009

exam week..

yesterday, sgt da penat blaja..suddenly, ann came out with a great idea..jom tgok movie...haha..ade hati, ngah exam week..so, we decided to watch jgn tegur as she said that we have to support local film la..adeii..xpela..ktorg pon layan kan je..farriq yg book ticket..sampai sharp 9.20.movie kol 9.20, tp bile msok, dah start..adoii...da termiss sket..hmm..cite tu not bad la..seram tp mmg xley lawan jgn pndg blakang...

ann, illi n lynn


after that, ktorg g minum kat attap..farriq bukak citer pasal kisah2 seram yg pnh dye kene..mcm2 la yg dye ceritakan..haha..mcm bedtime story la plak kan..

smalam b4 tdo, ktorg plan nk g jogging pg td..haha..tp xbgon pon..ann kejut, ktorg yg laen xlarat nk bgon..pnat kot..ari2 dok kat faculty blaja dr pg smpai ptg..tu la namenye exam week..ari ni sabtu pon xrase mcm cuti..cepat je ari berlalu..

smalam jugak bkak facebook,tgok2 ade statement yg menyatakan si dia dah ade gf..hmm..xrase sedey sgt pon...mayb dah dpt get over him..but still happy for him..as long as dye bhagia...actually, quite lega sbb at least ade jugak org yg ley amek berat psl dye..and now, i realize that this is suitable time to let him go totally out from my life..xyah susah2 pikir pasal dye ag, xyah care pasal dye, xperlu risau or bimbang about him coz i know there is someone special yg lbey better from aku dah amek alih tugas tu..

whatever it is, i alwayz pray for his happiness..hope he will get what he want and alwayz in great health (sbb dye ade penyakit)..mayb he have found the right person yg dye cari2 before this..and i have to admit that he is not for me..let bygones be bygones..life must go on ryte?....

p/s : project mgt da syap..tinggal nk submit on this monday..now nk g jmpe buddy..lame xjmpe dye..

10 comments:

Costa Rica said...

good luck yer ili for the final...nnati dah abeh final kita g outing....kita dinner kat muara perlabuhan...wahhhh romentiknye..tau tak kat ne?> tak kan tak pnah g dok shah alam tak pnah g bohong la...
ke ada org marah?

Costa Rica said...

good luck yer ili for the final...nnati dah abeh final kita g outing....kita dinner kat muara perlabuhan...wahhhh romentiknye..tau tak kat ne?> tak kan tak pnah g dok shah alam tak pnah g bohong la...
ke ada org marah?

Costa Rica said...

ili...CR dah cuba anta shout tapi tak ley error...
this is my last call for u ili...nice knowing u here..kalau ada jodoh kita jupe k...

arsaili said...

salam..all the best

pal7 said...

illy..
gud luck final k..

suatu hari nant pasti ade yang terbaik untuk illy kan?..saba jek la..hehe

iyllienaz said...

CR..thanx..serious illi xpenah g..nant la CR bwk k..

iyllienaz said...

arsaili..thanx ya..

iyllienaz said...

pal..thanx..insyaAllah 1 hari nant..tp not now la..nk focus study dulu..hehe..mls nk pikir bnde2 camtu..

:: Bu Boyz :: said...

senyuman miss tery

iyllienaz said...

bu boyz..=)