Saturday, May 16, 2009

pwtc on saturday..

hari sabtu yg indah, dikejutkan oleh my sys seawal 8pg..seperti yg dirancang, fara(kwn qis) akn amek kami di umh utk ke pwtc..parking di umh bibi, di villa putera(blakang the mall)..n overnyte kat sini sebab esok nk g klcc plak..teman qis utk jmpe kawan2 dye..

kat pwtc, mmg ramai sgt org..smpai kol 11 am..xterkata ramainye, hanya gambar saje yg boley menggambarkannya..haha..mls nk tules panjang2..so, these are the pictures..

on the way to pwtc..


inside the hall..






haa..ramai kan??petang tu plak, ktorang pergi jln2 kat jln tar..pasar malam..n i eat a lot today..

10 comments:

:: Bu Boyz :: said...

hurmmm bu tak sempat amik gambar... batery phone da nak empty... huhu mcm ni la rupe die dari atas... Illi kat atas upernye...skodenj skodenj

iyllienaz said...

mase ni bkn skodeng la..akak illi ngah interview..illi bosan, naek atasla cari makanan..lapar =)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Xnmpk pun pics aku...aku ada pegi gak...

iyllienaz said...

fakhrurazi..sebab ko x glamour..sbb tu xde gmbr ko..haha

:: Bu Boyz :: said...

motifff memalingkan muka ke luar jendela... huhu

iyllienaz said...

bu boyz..kate da soh nyorok mate..tu yg pndg ke luar jendela..haha

:: Bu Boyz :: said...

itu bukan sorok mata, itu sirik muka hemoh hemoh hemoh

iyllienaz said...

bu..haha..pape je la..

pal7 said...

ramainye org..sesak mata tengok..huhu

iyllienaz said...

pal..tu la..mmg sesak pon..even tgok je da sesak mata, pe ag mmg ade kat situ..