Monday, June 15, 2009

award from razi..

thanx to Razi for this award..agak xley blah la ayat2 ko..

Peraturan:
  • Kena letak award ni di blog
  • Bagi award ni kepada 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda suka/minat atau yang anda senangi dan memberi inspirasi kepada anda
  • Memberitahu penerima award ni dengan memberikan komen di blog mereka
penerima2 award seterusnya :
-bu boyz
-farhana
-xuen
-pal
-cr
-belle
-john iverson
-ajid
-topex
-cik jukogyu

7 comments:

Nur Farhana said...

Dengan penuh rasa kebanggaan, ku telah mengambil award ini.. Hahaha.. Timaseh cik illi.. Hahaha.. Tak pasal2 dpat title pompuan yg ada mslah cinta.. Lawak gak razi tu erk.. Hahaha..=p

xuen adyla said...

thank you kak iyllie
but lambat kut nak posting nya
sebab dia
tengah beremosi lak
tapi thanks lotsa

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Hahaha...jgn marah 2x tau...nnt xmanis lg.

i.am.belle said...

hey dear,
thx for the award xD


muaaaaxxxxx,
belle

ciK jUkoGYu said...

maceh yea cik..jab gie owang amek..
cik xamik award kat blog sy pon...entry award juge tag part 11..p amik skang..eheheheh...

pal7 said...

wah..
dapat award..
suke2..
nant pal amek ek..hehe

name:ajid_kol_jid said...

ok da grab.
thanx.
haha