Saturday, June 6, 2009

home alone~

arini, sendirian di rumah..

lin da gerak blk perak pg td + ann da keluar dating

so, umh ni da sunyi sepi..haih..my dad and adeq ade kat kl now ni..so ngah tunggu my bro reply msg..ingt nk ajak dye jln2..bosan sungguh dah ni..

btw, semalam lin ajak tgok movie..nk tgok night at the museum..tp sold out..yg tinggal 1st row kot..downn!!..ingtkan citer tu dah lame kuar, xde la org nk tgok..tp laen lak jadik..so, aku n lin tgok HANNAH MONTANA..ilham n ann tgok SEVENTEEN AGAIN..sementara nk tunggu masuk movie, tgok la org rmai2 practise maen ice hockey..bercita2 gak nk try..haha..without hockey stick pon terkedek-kedek, lagi nk join maen ice hockey..silap2 menggelungsur tros aku tekeluar from rink..haha


waa..agak best gak cite ni..bukan agak kot..best sgt..citer tu klakar..aku da gelak gile2 dok dlm cinema tu..

sempat bergambar nk tunggu movie start..

haha..dandan arini aku washing la, ari macam nk ujan..redup je, xnk pulak panas terik..tp bile tyme aku g site, tyme tu la nk panas terik matahari memancar2..adoii..

p/s: tdo je la kat umh arini..

6 comments:

John Iverson said...

Kamu tgk movie kt mana ni sis? siap ada orng main ice hockey lg haha

iyllienaz said...

iverson..
kat sunway pyramid la..hee..tgok je..cuci mata..mane tau ade yg terpikat ke..

xuen adyla said...

ice hockey?
ice hockey kan kalau player dia amat sexy

damn i miss someone when this topic strike out

someday someday i be back at UK and we can skate skate

ok im kinda having this freaking black clouds on my head..screw

Nur Farhana said...

Hohoho.. Bgun3.. Ni ape nih tdo di ujung minggu??? Isk3.. =p

pal7 said...

seronok betul dia leh g tgokwayang ek..

bila la ada masa free nk tgok wayang x tau..huhu

Unreformed said...

sury..didnt mean tuk merampas ann dr menemani u..heee..by the way..u can call me arm..ann n arm..eheh eheh eheh