Tuesday, June 2, 2009

kenapa AKU???

nape aku menjadi pilihan SUAMI ORANG???

mane pergi smua lelaki2 yg bujang??

ke aku ni mmg xlaku utk lelaki2 yg xkahwin lagi??

elloo..aku ni perangai mcm budak2 tau..xmampu utk jadi isteri ke 2..haih..

adoi..

p/s: sgt sdey dgn perasaan sekarang..
kepada yg berkenaan, sedarlah sket..ko tu dah ade isteri..xmungkin aku jd dalang peretakan umh tangga org..

15 comments:

KhairiL's said...

ramai lg laki2 yg ada
jgn sedih2 pasal sesorang...

xuen adyla said...

kak iyllie
sapa org tu
ada asid kat umah dalam setong

meh xuen mandikan dia

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Jgn percaya kat lelaki.Waktu dye nak kte...mcm-mcm janji manis dye curahkan.Auuw...xkuasa nyah~

Nur Farhana said...

Nampaknya mmg hanya suami org sahaja yg available.. Yg single jual mahal wat2 mcm x single.. Hahaha..

Jgn pikir sgt illi.. Kita dulu pn prnah lalui gak, 2 kali plak tu, nape laa jodoh lelaki single tak melekat padaku.. Uwaaa..

Yg pnting hati kita.. Itu saje penyelesaiannya.. Heehee.. Smile.. =)

:: Bu Boyz :: said...

Tersentap sat...
... Illi kene ngorak langkah dahulu... You have to be a hunter like man... seeking for the truth in life... ngee tegas jerk bunyik

Costa Rica said...

ape susah tak yah la layan...kalu kita takmelayan tak de nye jadi mendeni...


ada tu mulut cakp tak layan tapi buat juga... diorg mungkin tak pnah cukup dengan ape yang ade...


kalau die gatal lagi,kasi tau supervisor la

pal7 said...

uit illy..
bahaya tuh..
lari awal2 tau..

iyllienaz said...

khairil..
mmg ramai..tp nape la husband org??yg bujang xde lak nk kaco illi..sedey sbb laki tu xsian kan wife dye..

xuen..
mmg garang adek sorg ni..syg kak illi ye??simbah kan asid kat org tu xuen..biar padan muka dye..

razi..mmg aku xlayan langsung..

duOne_sTarz said...

uh..ok.. nanti aku anto org bujang kat ko erk...

iyllienaz said...

farhana..
tu la..asal la lelaki bujang xnk ngorat kite yg single ni??xpe hana..klo jodoh xke mana kan2?tp mintak dijauhkan hati ni dpd suami2/bf2 org..

bu..
illi try k..

CR..
illi mmg xlayan langsung, tp sntiasa ade je msg2 dpd dye..rimas btol..nant illi report kat cr ya?

John Iverson said...

Betul la sis... bnyk lg lelaki lain... pilih yg terbaik

iyllienaz said...

pal..
dah lari dah pon..siap sprint lagi tau..

duone..
ko ingt mcm delivery mcD ke, nk anta2??haha..klo nk delivery mcD, aku on je..

john..
thanx ya..hopefully ade yg terbaek..

fazadilla said...

menyampah tgk lelaki yg dah ada isteri tapi sibuk2 suka kat perempuan lain..iskk!!

nadira said...

adoi!!!!! mn pegi laki single yg straight??????
ko mmg xlyk jd bini no2
ikhlas aku ckp ni haha

iyllienaz said...

fazadilla..
betol2..menyampahkan..mereka ingat mereka hot ke??

nadira..
oit..mmg aku xlayak pon..confirm klo ak jd bini no2, awl2 da surrender klo gadoh ngan bini 1st..haha..
smpat lak ko online dari ceruk mana ni..