Friday, July 24, 2009

kereta ku dinodai..

hey2..
will be on holiday for a week..

dah la sem ni byk class cancelled..dan2 tutup 1minggu..xtau la pe nk jd..xblaja la aku sem ni..

ade ag 1 bnda ak benci kat uitm ni..
tmpat parking nya..adoii..dah la byk student pakai kete..pastu tmpt parking tu da pnoh mendak..dan akibatnya..kete aku kemek dicium kete laen..bile ak blk class je, kecewa tgok kete aku dah slamat kemek..siap ade celet colour itam ag...sah2 kete yg langgar kete aku tu colour itam..

tp confirm2 la dak tu blah camtu je..xkan dye nk tinggal kan num fon dye n baek sgt nk inform yg dye dah langgar kete aku..mestila dye wat bodoh je..n aku confirm sgt kete dye pon kemek gak..yg tanggung kerugiannya ialah aku..xbersalah dan dianiaya..=( kasihan sungguh...

jom blk jb...

p/s : duet ak abes angkara org laen..mmg jht siape yg langgar kete aku..

6 comments:

mr. critic said...

hai, follow my blog to get info bout malaysian artist, movies and gossip, thanks:)

John Iverson said...

Sabar ya sis... kemek sikit je kot? haha... jom g jalan2

:: Bu Boyz :: said...

same lah, bu pon sibok sejak dua menjak ni. ni datang nak melawat. tapi kete dah kemek lak. isk isk.

ejans said...

haha sabo je.. tu perkara biasa la.. bukan nk stereotype tp da mmng kalau tmpat parking peno stdnt.. kejadian sebegini memang kerap jd kot..

dlu kt kmpus segamat pon sama.. parking ikut suke limpa dorg, then tempat besar tp ttp bergesel menjadi hobi.. haha..

helmie affandi chew said...

kete kena noda??haha kemek teruk sgt ke?klu tak cukup duit repair kemudian..nk buat camne kan dh kena langgar..same lah cam saye staff bwk kete pastu tiba2 accident..pokai duit poket nk byr..

iyllienaz said...

john..
klo sikit xde la bengan sgt..ni smpai menyampah da tgok kemek tu..tp now da btolkan dah..=)
nk g jalan mane john??

bu boyz..
haha..kete kemek..nk wat camne..redha je la..

ejans..
tu la..mmg byk kete kat uitm ni da kemek n calar balar sana sini sbb mmg slalu je kete2 bergesel..

helmie..
da repair dah..mase blk jb..haha..mintak ayh yg repairkan..