Tuesday, September 8, 2009

berbuka di subang parade

actually semalam plan utk berbuka ngan classmates..tibe2 dorang xsetuju..so, ktorang cuma pegi ngan dak2 pompuan je la..LADIES NIGHT..

g Subang parade utk teman lin beli baju raya..haha..baju raya aku??ntah la..ade ag baju kurung kat umh yg xpenah pakai lagi..so, itula baju raya aku..xyah nk bazir byk2 utk baju raya..yg penting aku ni bukan kesah sgt bab baju2 ni..asal lawa n boley pakai, ok lah tu..still bersyukur ngan pe yg ada..Alhamdulillah..

balik pada berbuka ngan dak2 pompuan ni..senang je..sampai subang parade, xyah susah2 nk pikir makan ape..sebab dorang jenis xkesah n xbanyak songel macam dak2 laki yg xjadi join tu..

actually, b4 g subang parade, dak2 pompuan ni dah plan, buke kat dataran s.alam, aku pon ok je la..sekali dak2 laki ni xsetuju..aku pelik betol..tujuan yg utama skali buke sama2, mesti la nk tnya macam2 pasal life dorang sbb dah lame xjumpe n hang out same2..menu berbuka tu dah jadi no 2..

so, sepatotnya xjadi masalah..tapi dak2 laki ni demand macam2..xnk bebuka kat dataran, nk buka kat kedai..xkesahla..last2 dak2 pompuan ni cancel kan teros je..abes cite..korang nk demand macam2, korang buka puasa sendiri, ktorang buka puasa sendiri..

even aku pon agak disappointed gak..sbb masing2 bkn ade masa nk hang out lagi..after ni dah bertambah2 busy..n aku xpaham nape benda ni ley jadi isu..masing2 dah besar..patot pikir nape ktorang ajak bebuka bersama..bukan sebab food semata2 utk berbuka..

ok tutup kes tu..

kat subang parade plak, ktorang g reserved tempat kat kenny rogers..masing2 semua suke makan ayam..so, on je la..

after makan..

kat cermin mane ntah..


after solat maghrib, masuk parkson jap..i bought perfume..=) n also kad raya for a few of my friends yg kat oversea..

sape tau perfume ape??
yeay..wangi sangat..tp DUET ABES!!

4 comments:

John Iverson said...

Happy... ladies day out... Selamat berbuka puasa

:: Bu Boyz :: said...

five?

mRs.jUkoGYu said...

sonot nyer....

iyllienaz said...

john..
yup..ladies day out..seronok gak kadang2 kuar ngan dak2 pompuan ni je..hehe..kadang2 je la..klo selalu sgt boring jugakkk..

bu..
tu perfume incredible me escada..wangi tau..

mrs j..
blanja 1 lagi perfume..pos kat illi ek??