Wednesday, October 7, 2009

meniti hari2 yg mendatang..

yesss..baru saja menghabiskan test power utilize..mmg seronok sbb tggl lagi 1 saje test..iaitu power electronic..ala..subject yg xbape paham tu..naseb baek take home test..haha..best2..oops..lupa..ag 1 test, entrepeneurship..bosan2..

lagi benda yg xbest..sepatotnya pg td presentation project high voltage aku..gigih aku wat project tu semalam..last minute lecturer tu cancelkan class..so, xjadi la present pagi tadi..mayb kena present esok..esok ade 2 presentation la kiranya..1 project high voltage and lagi 1 project laser tag yg subject entrepeneurship..xkesah laa..janji 2-2 project tu aku dah settlekan..tunggu la kemunculan final exam plak..jadual xkuar2 lagi..risau gak if ade 1hari sampai 2 paper..

ok, sangat xsabar nk pergi majlis widat nant..akad nikah hari jumaat, and majlis hari sabtu..aku akan ada pada 2-2 hari kat umh dye..sbb umh aku paling dekat sekali ngan umh widat..jumaat malam pula akan tlg masukkan bunga telur..yeay2..seronok2..

ramai gak batch ktorang yg akan turun s.alam since widat 1st person yg akan kawen di antara ramai2 batch TKC0004..before this ade sorg, tapi buat majlis kat hotel n x ley jemput ramai sgt..so kire ni la 1st majlis besar2an batch ktorg..

dah 1week ni xcukop tido..so, malam ni lepas prepare sket2 4 presentation tomorrow, akan tido awal..esok class 8.30 plak..so, xley bgon lambat..petang esok lak, qis mintak tlg bank in duet konvo dye..24hb ni..haha..alang2 my parents ade kat sini mase tu, ley celebrate my bufday sekali 25 ni..lagi meriah!!yul n qis xyah jeles lebey2..dah 9tahun aku celebrate 25/10 without mak n ayah..biarla kali ni nak ngada2..=)

p/s: to my adeq, good luck PMR..nant datang konvo qis, bawak bufday present 4 illi skali ok??

9 comments:

tengku_fir21 said...

good luck for the test



*singgah ler ke blog dh update

mRs.jUkoGYu said...

epi bufday..pedulik la lambat lg pon..yg penting akak org 1st kan yg wish?ekekekekekke...

Sharif John said...

All the best tuk presentation ya.... nnt dh abis smua ni, tido leklok

EIPUL said...

minggu ni pun aku bz giler. Tak larat oh!


terbaru, pagi tadi aku ada presentation tapi tak datang kelas. Best kan? LOL

NUke_Rude said...

good luck :)

and enjoy ur student life. :)

Hanida Lavida said...

mesti skrng tgh study utk final exam kna?
i dah abis.. :p
erm nanti 1 day jumpa i belanja u.. heh heh.... ;D
bile cuti?

iyllienaz said...

tengu fir..
thanx..

mrs j..thanx..wish awal sgtt..nk present from oman..

john..
thanx..pasti la dah abes settle smua akan tdo dengan nyenyaknya..

eipul..
wah..hebat la ko..ade presentation, tp ko xdtg class..xdtg dapat marks ke??

nuke rude..
thanx..mesti la kene enjoy life student..nant da abes blaja mesti rindu..

hanida..
tau xpe..exam nk dekat ni..i nye last paper on 8th nov..yeay u blanje i..xsabar..nk pressie bufday jugak..=)

chipsmore said...

good luck jugak pmr..hehe ;)

iyllienaz said...

chipsmore..
haha..da abes pon laa..btw, thanx visit my blog..