Wednesday, November 11, 2009

Selamat pengantin baru widatul nadiah..

ok now continue pasal majlis widat ari sabtu beberapa minggu yg lepas..pagi tu bgon lewat sbb mlm tu da lepak kat pakli ngan sallerk, nuhek, mimi, piko n ajer smpai 2pagi..bgon2 je piko da call soh amek beng kat comuter station..dydo n ashu pon call soh amek kat comuter station..tapi pada waktu yg berbeza..adoii..xpela..kawan2 nye pasal..gagahkan diri jugak..

after amek beng, gerak g umh piko lak n amek piko skali..pastu call nuhek sbb ramai yg tdo umh dye mlm tu..dorg smua ngah bersiap lagi..lmbt btolll bersiap..ktorg pon tungu kat shell dulu..tibe2 teringat yg present widat tertinggal kat umh aku..haha..naseb baek dekat je shell ngan umh aku..so, mmg xde masalah la..bile da amek present pon, dorg still xsmpai2 lagi..mmg mcm siput dorg ni..tyme tu dah kol 2 kot..perut pon dah lapar..

after dorg smpai je, terus la aku lead jalan..smua 4 kete..xjaoh pon umh widat..ade dlm 5minit je..

ni la muke kami ondaway jalan nk masuk umh widat..

sampai2 je, rupa2nya da ade titans laen yg dah smpai..so, agak mcm gathering la jap..pastu cari2 widat, ngah makan beradab..terus kami serbu..

org sebok makan, ktorg sebok bergambar..

after da kenyang..masing2 sebok bercerita n mereka2 ni sgt suke bergambar..

sebok bergambar padahal pengantin xde pon..

with dydo n ida..

qisha, illi, aja..

bersama pasangan pengantin..

pengantin bersanding..



lama jugak dok kat umh widat..after dah jumpa smua titans, baru la ktorg gerak g hakim..utk berborak2 lagi..bile dah jmpe titans, mmg susah nk berpisah..ada je byk activity..

dah brapa meja bersambung ni..ramai sgt..

lepas tu ada plak plan g jusco bukit raja malam tu sbb dorang nk tgok papadom..tp ada separuh yg tgok and yg xtgok tu g makan lagi kat food court n kfc..hari tu asek makan je..

kat jusco bukit raja..

teman dorang makan..

bergambar ngan deco deepavali..

dan sempat lagi nk promote..

ok..itu sahaja utk hari perkahwinan widat..betapa meriahnya majlis tu dgn kehadiran titans..smua sebok nk amek berkat kononnya nk kawen awal mcm widat..haha..ape2 la kan..dorg mmg slalu merepek lebih2..

to widatul nadiah hassan din and husband:
selamat pengantin baru..semoga kekal hingga akhir hayat..Amin..

5 comments:

Ejay said...

woah.. sporting la korg semua pakai baju biru.

if my wedding nnti (bila la tu eh), kwn2 nak dtg pun dah kira syukur. nak suruh pakai baju ikut theme color... ermm, i couldn't expect much la.

btw, selamat pengantin baru to Widatul Nadiah

iyllienaz said...

ejay..
haha..ade je yg xpakai bj colour biru..xpe2..nant ur wedding, confirm illi pakai bj ikot theme..hehe =)

Hanida Lavida said...

tema biru yaw...
hehe..
cun cun..
u tema ape nanti yang? :p

iyllienaz said...

hanida..
klakar la u ni..i mestila xpikir lagi nk colour ape..bf pon xjmpe lagi..haha

Fauzzan Helmy Anuar said...

Hahahahahaha
Jahat?
X la, noty2 aje kot
=P
Hurm, mungkin betul gak
Cari aje penggantikan Illi
Illi tolonglah Mie, carikan pengganti sorang
Boleh?
Thanx Illi