Friday, December 25, 2009

east coast of Malaysia..

salam 1 Malaysia..esok, pagi2 lagi kami akan bertolak menuju ke terengganu..

wah..last aku pegi tganu masa aku g pulau perhentian last sem..lpas tu mmg aku xjejak kaki dah..sepatutnya aku g tganu lagi last sem utk industrial visit, tp aku reject sbb tyme tu jugak widat kawen..xkan aku xnk g 1st batch aku yg kawen..so, aku rasa aku xg tganu masa tu pon xpe sbb dorang2 yg pegi smua mcm kelam kabut je nk kena blaja utk test..naseb baek aku xpegi, boley gak aku blaja..hehe..mcm rajen sgt je aku nk blaja kan..

ok2..kesimpulannya aku g tganu esok sbb nk anta adek aku smbg blaja kat KKTM pasir mas..tdo tganu dulu esok, lpastu hari ahd tdo kelantan plak..pastu hari isnin adek aku daftar..hari selasa, ayh aku akn drop aku blk s.alam..

ni la adek aku yg nk masuk KKTM tu..

so aku akn dok s.alam smpai la start sem 4hb ni..rasanya mmg aku xonline smpai blk s.alam..so, byk la yg akan aku miss bile xbaca blog korang..smpai s.alam baru ley baca smua entri2..doakan perjalanan kami selamat pergi dan blk ye..

oh ya..have a nice weekend..to all Malaysians that celebrate christmas, wishing all of u merry christmas..
and Happy new year..may the new year begin with new resolutions to improve our lives throughout 2009..

36 comments:

k.A said...

belum pernah smpi kelantan n tganu.hhuhu

Judiene said...

KKTM tu ape ek?
aku yg dok kt kelantan ni xpnh dgr plak
huhuhuu
kalo smpat tu, sggah2 la umah aku
hahahahaa!

hans said...

selamat berjalan jauh

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Tadi aku lepak Shah Alam.Check 'bakal' tempat blaja aku.Hehehe.

FaizalSulaiman said...

yeahhh..have a nice trip iyllie;p

mr.syazwan said...

semua da nak msk...

UITM je lmbt lg...

hahahah

aleee lmbt nye nk on9 la mcm tu...

windu lerr mcm ni....

nge3

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

selamat tahun baru juga kepada kamu iyllienaz! =D semoga 2010 nanti memberi kebahagian untuk kamu dan orang2 sekeling kamu...ngeee =D

cik CumeY said...

have a safe journey sayang!

jangan lupe..CC nak ole2..hak hak!

avid gunner said...

safe journey..sabtu ahad bole la gi jalan2..

tengku_fir21 said...

owhh
sama tinggi...
hahaaha
selamat maju jaya utk adik anda...

EIPUL said...

wah bestnye jalan2. LOL

happy new year to kamu too. Haha

rathiqah azmira rosli said...

hati hati bukan sahaja dijalan raya malah di kawasan rehat berserta tandas ye

heh

hisham said...

salam..moge u slmt smpai n tibe...bz tul u ek...k la...tk cre k...

ahmad said...

best tul!!...hehehe

Mr.Clive said...

hepi new yerrrrr!

hafizshinchan said...

slamat tahun baru!!!

mAxx said...

slamat berganu ye.. kem slm encik penyu malam ini menangis

.millalara. said...

xpnah sampai ganu ohh~ tk care ya ;)

pal7 said...

selamat tahun baru..

kawie2020 said...

selamat pergi dan pulang... hati2 dijalan raya.. kawie akan merindui kamu.. hehehehehehe

NOOR FATIN said...

singgalh kemaman.hihi

slmt pegi n blik.=)

zuwairiaiman said...

great blog.. visit me if free

i'msosupernotcool said...

slamat sambung belajar..
haha..

GhOsToNe said...

terengganu?

meh lew dtg umah ak kat kelantan!hehehe

Hanida Lavida said...

I tak pernah g terengganu.
teruk betol -_-

iyllienaz said...

k.a..
ye ke..adoii..jomla cuti2 msia..hehe..btw, this is my 1st trip to kelantan..

judiene..
kolej kemahiran tinggi mara..laa..lmbat bg tau..klo x, aku dah singgah umh ko dah..hehe

hans..
terima kasih..=)

razi..
aik..kena check dulu ke??haha..camne ngan tmpat belajar ko??menarik?

faizal..
thanx..enjoy sgt..

wan..
haha..tu la..uitm bg extra cuti 1week..ok now dah online blk..xde la lame sgt..hehe

nuar..
happy new year jugak..harap2 nya begitu la..kita doa yg terbaik ya..

cc..
thanx..oh..ole2??haha..keropok lekor ade la..illi pon nk ole2 from penang..hehe

ag..
thanx..a'ah..mmg berjalan je la kitorang..

fir..
haha..sama tinggi ek..smoga dye berjaya ngan cemerlang..

eipul..
mmg best..happy new year jugak..=)

rathiqah..
oh..baik lah sys..hehe..

en hisham..
Alhamdulillah dah selamat tiba..xdela busy sgt..cume menghilang 3-4hari je..hehe

ahmad..
best sgt..berjalan2 tenangkan fikiran..

iyllienaz said...

clive..
happy new year too..=)

hafiz..
selamat tahun baru..nk mkn nasi minyak..

maxx..
haha..now ni ada lagi ke penyu menangis kat tganu??mcm susah je nk nmpak..

milla..
ye ke xpenah sampai..nant kite g jalan2 cuti2 msia ye..hehe

pal..
selamat thn baru jugak..

en kawie..
thanx..wah..rindu ke??cam xcaye je..

noor fatin..
insyaAllah klo sempat..hehe

zuwairiaiman..
thanx..i'll visit ur blog..

imsosupernotcool..
oh..belajar lagi..xpe2..kena teruskan n abeskan..

ghostone..
ko ckp lambat..klo x, ley singgah makan kat umh ko..hehe

hanida..
ye ke xpernah..haha..jom2 kite g sama2 next time ek..haha..u blanja..

twinktwink♥ said...

ohh,maseh mood bercuti

Jard The Great said...

happy new year!! tak hapdet blog lagi ke utk tahun neh?

hafizshinchan said...

ok jom lanje nasik minyak

jejaka anggun said...

happy 2010!!!

NICK IRFAN said...

huyo pi tganu 2!!! bestnyer... eh! napa ada pokok krismas dlm gmbr ni? hehhehe yg plak pi tnya? hahhaha smoga perjalanan awk selamat pergi dan selamat pulang... hehe komen entry lama lagi... hehee

iyllienaz said...

twinktwink..
oh now sudah kembali utk start class..hehe..cuti dah tamat..

jard..
thanx..happy new yar too..ok baru update utk tahun 2010..

hafiz..
u la kena blanja..i budak sekolah lagi..mane ada gaji..haha..

jejaka anggun..
happy 2010 too!!

nick..tyme ni kan nk christmas..sbb tu la ada pokok tu..hehe..Alhamdulillah dah selamat smpai..thanx ya baca entri2 yg dah lapuk ni..=)

Noorlaila Mohamed Nor said...

jemput ke gambang yea nanti
huhu

Noorlaila Mohamed Nor said...

jemput ke gambang yea nanti
huhu

iyllienaz said...

laila..
ohh, i da kat s.alam dah pon ni..hehe