Friday, December 11, 2009

LULUS!!!

ok cite menarik hari ni..aku lulus exam comptiaA+ yg 1st..bukan apa..masa aku wat exam tu, online..so, bile end, akan terus kuar if ko akan pass or fail..tyme aku nk tekan end tu, aku rasa berdebar gile nk tekan..mulut aku xhenti2 selawat..hehe..last2 aku pikir, smpai bile aku nk dok dlm lab tu, redha je la ngan result..akhirnya keluar jugak "CONGRATULATIONS..YOU PASS"..hehe..seronok laa..sujud syukur td..thanx ek korang doakan kelulusan exam aku..=)

result sem lepas pon kuar hari ni jugak..dan aku happy gak ngan result yg aku dpt..Alhamdulillah..bersyukur xterhingga..so, next sem aku xde final exam..tungkus lumus wat fyp je laa..

right now ni gigih belajar utk 2nd exam comptiaA+..on dis monday..tp sblom start blaja, smpat gak g upm tadi..tgok zapin under festkum..dpt jumpa mie jugak..bila tgok dorang menari, aku da start rindu nk menari zapin balik..hmm..tu la, bile start masuk uitm awal2 dulu, asek blaja je..kononnya da xnk aktif apa2 sbb nk dpt result bagus..ye la..dulu masa kecik2 asek escape class sbb aktif sgt..so, now nk focus blaja la konon..haha


merindui pemilik tangan2 di atas..

p/s: malam ni sebok khatamkan baca blog2 korang yg dah lama aku xjengok..mmg byk aku dah tertinggal..

17 comments:

Hanida Lavida said...

u nak habis dah?
tinggal lah i sorang2.
sobs..

;p

mrs jukogyu said...

epi 4 u dear...:)

.millalara. said...

wowieee~~ congratz!

wahh.. zapin... ayuuu :)

Hans said...

congrats2 !
=)

ber_uwang said...

tahniah

Mr.Clive said...

perghhh..nasib baik aku ade wish gud luck ritu
hahaha

yoe said...

kinda cool :)

Zuewairy said...

tahniah2

YobSumo said...

tahnaiah lah!

zapin yg menari laju2 tu kan pastu ada geleng2 kepala kan. syok tgk.

iyllienaz said...

hanida..
hehe..pastu bulan 1 i smbg blaja blk..u xyah risau..

mrs j..
thanx..happy 4 u too..=)

milla..
hehe..thanx..ayu ke klo zapin??

hans..
thanx..

beruwang..
terima kasih..

clive..
tu la..naseb baek ko wish good luck..klo x, mesti xsemangat aku nk wat exam..haha

yoe..
cool n steady..=)

zuewairy..
thanx..

yob..
thanx..a'ah la..ke ko xpenah tgok zapin??klo aku tau ajak ko tgok semalam..

Noorlaila Mohamed Nor said...

congratz!
cun gamba tgn2 tu :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

HOYE2!

tahniah2...celebrate celebrate...ekekeke =D

hans said...

tahniah weih

Arief Arf said...

tahniah!

X)

Fatt Chin Choy said...

ko penari zapin ek
dekat upm ke skang neh
dekat jer dengan tmpt aku
hehe

Basuh Baju said...

ok..bgs2..haha

iyllienaz said...

laila..
thanx..haha..antaranya mestila ada tangan i..

nuar..
thanx..nk celebrate??haha nuar la blanja..

hans..
thank you..

arief..
thanx..=)

ah fatt..
zaman dulu2 je menari..aku g upm sbb jd tukang tengok je..laa dekat ke??nape xckp, klo x da ajak ko dating dah..haha

basuh baju..
bagus??hehe..biasa je laa..