Friday, February 26, 2010

berita sedih..

salam..

hari ini aku terima berita sedih..kakak aku message bagi tahu yg snow white dah mati..semalam elok sahaja, tapi pagi tadi selepas ayah bagi dia minum air, dia lemah and lepas itu dia mati..

snow white yang colour putih..yang lain sibuk menyusu tapi dia xpernah nak berebut untuk minum susu mak dia..

serious aku sedih..nangis bila dapat tau..yelah, masa aku duduk rumah, aku yang jaga dia..tapi, Allah lebih sayangkan dia..aku redha..

40 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kucing ko lebat lebat bulu dia.dah macam karpet.rasa nak pijak pijak jer.wakaka.eh...patutnya sedih.sori.takziah ek.

tanpanama said...

maak aaiihh.. kiutt.

biNtaNG said...

oooh...sorry to hear that!!!

no worries, iA ade ag snow white when mama kuceng tuh beranak ag.. :)

saypOOL rafhtello said...

buat tahlil x??

dir...antologi hidup apple sepi... said...

hyp naz...soorry about ur snowwhite...huhu...xpe...ada lg 3 ekor yg cute....huhuhu...klu nak bg...bg le kat me..wkakaakaka...

FaizalSulaiman said...

comey nye iyllie snow white..sedih tol..

mr.syazwan said...

betul tu saypool

check pin nak tanya ada wat tahlil x 3 hari 3 mlm???

nak g...

mkn free...

=P

Fhad said...

xpe2.. ade lagi 3 ekor tuh... xmo sedey2...

Mieza vs Rory said...

comelnyerr.....sayang dah mati...huhuhu...

embun d tengah malam said...

al fatihah

salam maulidur rasul

laila said...

adik beradik dia nama apa?

peja said...

best uh bulu dia..huhu

iyllienaz said...

razi..
banyak cantik ko nk pijak2..

tanpanama..
mmg cute pon..puteh paling cute..

faire..
hope sgt ada lagi yg mcm tu..susah nk jumpa..before ni smua colour kuning..

saypool..
kecil-kecilan je..

dir..
hmm..tu la..ada lagi 3, tapi tetap xsama kan..

faizal..
hmm..comel sgt..

wan..
oo, bab mkn free, seronok je kan??

iyllienaz said...

fhad..
hmm..still rasa lagi sedihnya..

mieza vs rory..
tu la pasal..comel..tinggal kenangan saje..

embun..
Tuhan sayangkan dia..

laila..
adik bradek laen xde nama lagi..

peja..
tu la..bulu semua cantik..

Moon BlooDy Spell said...

alaaaaa sedih la.. di aje yang putih tapi dia dah....
urrmmmm

avid gunner said...

bulu cantik! baka parsi eh?

faiq said...

cri putera raja suh die kiz..nnt snow white idup balik

NICK IRFAN said...

sy rsa dia rsa dipinggir kot sbb tu la dia mkn hati lama2 mati... sedih la... tgk dlm gmbr pun thu yg no dua tu muka dia mcm sedih jer....

Ah Fatt said...

kesian dia

.millalara. said...

sorry to hear dat.. may snow white RIP ya darl.. alohh,, sungguh2 kasihan karena beliau sungguh2 comel. -_-

hisham said...

salam...illi, ni kucing yg muke leper tu ek..cam garlfield ke....sian la...lawa...

Dak Wan® said...

Dah ajal kan? Redha jewr lah ye? Anyway jangan sedey-sedey lama-lama k?

NICK IRFAN said...

comel la kucing ni.. snow white tu... geram tgk? x sempat nk belai badan dia dh xde... adoi... sedih...

YobSumo said...

ler sedihnye. snow white tu je putih. cumel nye.

iyllienaz said...

moon..
serious sedih gila..

ag..
a'ah..persian..

faiq..
ohh..fairy tale sgt kan..

nick..
mungkin dia rindu illi..hmm

ah fatt..
sian..

milla..
Amin..dia sgt comel tau..

bro sham..
a'ah..sian kan..haih..

dak wan..
dah xsedih..tp bila ingat blk, mmg sedih..

nick..
sedihhh..

yob..
comel mcm aku kan??hehe

i'msosupernotcool said...

damn cute..
the other two is still orite no?

iyllienaz said...

imsosupernotcool..
another 3 actually..yup..still ok..=)

Aw Yong SaN said...

sabar2.......yg oegi tetap pergi, yg hidup teruskan lah hidup

Aw Yong SaN said...

sabar2.......yg oegi tetap pergi, yg hidup teruskan lah hidup

NICK IRFAN said...

eh! kak bila nk letak entry bru... sedih la tgk entry ni... serius.... sbb comel snow white tu!!!!!!! tp syg tuhan lebih sygkan dia.... :(

Khairi said...

kesiannya. comel betol kucing2 tu. dpt cium hidung best tuh!

My A,B,C,D...... said...

mungkin ibu kucing tu dah tau anak dia (snow white) dah x leh hidup lama tu lah dia menyisihkan dia.

touyakaruma said...

setengah ibu kucing boleh tahu anak dia akan mati jadi dia akan abaikan anaknya .

setengah ibu kucing tidak tahu anak dia sudah mati . Dia terus menjaga anaknya yang sudah mati dengan penuh kasih sayang .

ratrosli said...

apepun...moge snow white bersemadi dengan aman...peace:)

iyllienaz said...

aw yong san..
hmm..thanx ya..

nick..
nanti akak post entri baru..now ni busy la dek..

khairi..
ahaha..cium hidung kucing??xmola..takut jangkit virus..

my A, B, C, D..
tp mcm sian jugak la bila kite yg perhati ni..

touya..
ok touya..ko buat cite sedih kat sini..

ratrosli..
harap2 nya pon begitu la ye..

NICK IRFAN said...

dlm entry akak ni tgk yg gmbr bwh tu nmpk snow white dia tunduk sayu je muka dia... sedihlah....

NICK IRFAN said...

hai kak! sj nk jalan2 tnye khbar... hehe

jejaka anggun said...

sorry for your loss. mak ai punyer anak kucing pun mati 3 ekor. tinggallah sekor. mak kucing tuh slalu x reti jaga anak. kalo beranak, sure sekor jer yg idup.

iyllienaz said...

nick..
ok nick..ko buat aku tambah sedih..huh..
rajen jalan2..singgah la lagi ye..

j.a..
kalau persian mmg xreti jaga anak..kalau kucing biasa mmg syg anak..

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片