Sunday, February 7, 2010

hampa~

hye again..

ok kali ini bukan pasal contest lagi..=)
ye la, 2 entri berderet masuk contest kan..sebentar tadi baru pulang dari makan di pakli seksyen 18 bersama piko..aku lebih gemar makan di situ berbanding pakli seksyen 7 yang confirm2 akan penuh..di pakli seksyen 18 keadaannya agak berbeza..tidak sepadat dan sebising di seksyen 7..lebih tenteram..

banyak yang aku bualkan dengan piko..sepatutnya, malam tadi kami menyaksikan sesuatu yang betul2 boleh menghilangkan tensyen..tensyen sepanjang minggu ini..namun, kita hanya merancang, Tuhan yang tentukan segalanya..
betul2 selepas habis test jumaat malam, ada orang call and cakap yang teater itu terpaksa ditangguhkan..perasaan aku??
hampa(dah lama xguna perkataan ini)..
hampa lagi manusia2 yang terlibat dengan teater tersebut..

dah la test susah..xdapat tengok teater lagi..bertambah2 hampa xdapat jumpa blogger kat seksyen 2 sebab aku ada class full dari pagi sampai petang di hari sabtu yang indah...

hari ini juga aku baru dapat email untuk pergi 2nd stage interview hari rabu ini kat bangi..Alhamdulillah setelah lepas stage 1 minggu lepas, now dipanggil untuk stage terakhir..fuh2..cuak..sape2 yg dekat2 bangi tu, sila2 lah free kan diri hari rabu tu ya..

esok memang hari yg membosankan..haha..1st time ahad xde class..xkan duduk rumah je..dah lali sangat time weekend pergi faculty..bila ahad xada benda nak buat, dah jadi pelik..nak keluar jalan2..siapa nak ikot??

p/s: doakan aku moga2 interviewer tu terpikat dengan aku nanti..

29 comments:

Arief Arf said...

goodluck for ur interview!


p/s: i got souvenirs for you!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kalu tidak 7hb punya show, nuar p ke Tanda ni tapi hmmm...tp berita baik dgrnya dowang akan keep on reschedule the show dekat lokasi lain pulak...

FaizalSulaiman said...

goodluck iyllie;)

yoe said...

wahhh cun arr poster teater tu...cool!!!

~ gudluck for the interview!

Zuewairy said...

iylli, nyanyi lagu ungu-hampa..

gudluck eh;)

avid gunner said...

good luck utk interview tu..pastu citer kat blog apa jadi...keh keh..

.millalara. said...

jom dating! heeeee.. interview katne syg ohh?

Judiene said...

bila ko nak jumpa aku ni weii??
ahahahaha
;P

Qisha said...

gud luck..semoga dapat

Ejay said...

interview apa kat Bangi?

good luck anyway...

saypOOL rafhtello said...

len kali kita bole jumpa.. =)

k.A said...

all the best!

....aPoSh.... said...

illi gewd luck~!!
btw, if nak g nengok ape2 teater ajakkk laaa akuuu weyhhh =P

i'msosupernotcool said...

ari sabtu kelas full?
ko bape juta kredit hour nih?
hahaha..

gudluck fr ur interview..

hisham said...

salam illi...minat teater ek...
~insyaAllah u dpt ape yg u hajatkn...aminnn

iyllienaz said...

arief..
thanx..do pray for me..dah tgok dah souvenir tu..ko bagi gambar je..cis..

nuar..
harap2 illi free time yg dorang reschedule tu..

faizal..
thanx..=)

yoe..
poster pon dah menarik..thanx ek..

zuewairy..
nyanyikanlaa...haha..thanx..

ag..
thanx..klo aku rajin, aku akn cite..

milla..
jom2..kat bangi..lorong air hitam..tau ke??

judiene..
haha..ntah la..ko kan asek busy je..

qisha..
thanx..Amin..

iyllienaz said...

ejay..
tnb..thanx ek..

saypool..
yup2..kat konsert satu suara kan??haha

k.a..
thanx!!

aposh..
thanx..yup2..i will..hehe..dun worry..ko je yg busy..

imsosupernotcool..
aku weekdays rabu n khamis je class..xde la beribu pon..cis..

bro sham..
minat2...Amin..thanx ek..

NICK IRFAN said...

gudluck interiew nnt!!! er.. ape gmbr dlm entry akak ni? mcm cte hantu jer..

mr.syazwan said...

best ke pakli???

x sedap punn

better sec 2...

hahahahhaa

iyllienaz said...

nick..
tu poster teater tanda..

wan..
pakli 18 tu tmpat lepak sbb tenteram..sec 2 mmg la better..haha..makan kat umh lagi better..

touyakaruma said...

Touya nak ikut ! Touya nak ikut !

iyllienaz said...

touya..
budak kecik dok umh je..

NICK IRFAN said...

teater tanda? cte ni pasal ape? hantu ker? akak berlakon gak ke dlm cte ni?

azzaliena suziantie said...

gud luck beb

azzaliena suziantie said...

gud luck beb

duOne_sTarz said...

pak li 7 lebih ramai awek lor..muhaha

Ah Fatt said...

aku doakan diorang terpikat dengan ko samai masuk meminang

haha

iyllienaz said...

nick..
xsempat nak tengok dah kena tangguh..

azza..
thanx ek..=)

duone starz..
haha..aku nmpak ramai gay lagi ada..

fatt..
haha..kalau yg muda boleh jugak..Amin..haha

HafizChan said...

tarikh TANDA yg baru

8.30 pm 25 26 27 FEB
3.00 pm 26 28 FEB


Nak datang bila?