Thursday, March 4, 2010

ekspres!!!

aku curi masa update kejap..hari ini baru aku betul2 free buat sementara waktu..macam biasa aku sibuk dengan projek jutaan ringgit yang tak siap lagi..bukan senang aku nak mulakan..dan bukan mudah juga aku nak laksanakan..ini baru siap separuh..mungkin aku patut ambil cuti dan rehat seketika..next week akan aku sambung siapkan..

oh ya..malam ini aku akan cuba cerita kisah2 lain yang dah que panjang tapi now aku nak pergi makan dulu..korang semua perhatilah dulu projek aku yang mahal ni..

bila tengok balik macam aku lukis saja2 guna tangan kiri and colour pencil kan??

p/s: baru aku perasan dah lama aku xmenaip untuk blog..ini lah yang pertama dalam bulan Mac..

5 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

paksi x apa?paksi y apa?

set data banyak tapi tak tahu apa bendanya?

wakaka...ok tak gua komen graf lu...macam supervisor tak?

hahaha

Qarl said...

bz sgt eh?

hahaha

pentingkan mana2 yg pting dulu k

a.t.O.k.c.o.0.L said...

cacing kerawit kah itu?

iyllienaz said...

razi..
eley..at least aku nye dah kluar result..dpd ko..start pon xlagi..

qarl..
haha...ok2..i will..thanx..

atok..
tu la cacing kerawit dalam perut ko..sila makan ubat cacing utk hapuskan ya??

Anonymous said...

Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.