Saturday, March 6, 2010

recording muzik-muzik part 2..

hari ini sangat lah gembira..sebelum ini asal run program je, error wajib ada..programming dan error tidak dapat dipisahkan umpama irama dan lagu..haha..

TAPI, kali ini aku dah menghilangkan semua error..dan program aku berjalan lancar..aku seronok sebab projek juta2 dah nak siap..razi ko tolong jangan jeles..aku tau projek ko xstart2 pon lagi..

2nd day recording muzik2 was on thursday..masa itu, ramai gila orang sebab nak tengok Faizal Tahir..ok bukan Faizal Tahir sahaja kot, sebab ada band2 lain jugak..3kali ganda ramainya from hari rabu..
antara artis2 yang ada malam itu Azlan and the typewriter, Bunkface, Liyana Jasmay ngan band dia, Ana Raffali, Aizat, Hujan, Meet Uncle Hussein, and yang kitorang tunggu ialah Faizal Tahir..ohh lupa nak bagi tau, ada juga band2 lain yang kitorang xkenal..haha..

ngan Aizat..

liyana jasmay..

pandai juga mereka ini, Faizal Tahir perform 2nd last sebab xnak bagi penonton yang tengok balik awal..lepas je Faizal Tahir nyanyi, semua orang keluar..xdelah semua, sebab ada lagi suku yang duduk dalam sri pentas untuk tengok Hujan perform..kitorang yang xberapa minat hujan pun keluar untuk balik..ramai juga yang stay untuk tunggu Faizal Tahir..tapi kitorang xminat nak berebut2..haha..yang pasti, time Faizal Tahir perform, memang yang terbaik sekali malam itu..

26 comments:

i.am.belle said...

wah meriahnya.

i vote for peace too :D

hisham said...

illi...ade x liyana tnye i?...ade x?...hahaha

embun d tengah malam said...

pic dgn bunface takder ker..

Fahim 'n Alin said...

waa.. besh gle jumpe dorg

YobSumo said...

cute nye Liyana itu :)

Faizal Tahir mmg best. tapi kalau aku dah alang2 tunggu baik tgk je HUJAN sekali, drg pn best ape.

Judiene said...

liyana, she's like ur sister
ahahaha
bleh jd adik liyana ke??
;P

mr.syazwan said...

fuuuyoooooooo

bestnyaa

mujur mlm tu ada dicussion

kalau x..

x tahu la nak ckp

kihkih

.millalara. said...

ok. jeles.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

comelnya Liyana.I like!

projek aku dah dalam proses ok!

cuma aku bz baca jurnal jer sekarang

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

comelnya Liyana.I like!

projek aku dah dalam proses ok!

cuma aku bz baca jurnal jer sekarang

avid gunner said...

hahaha...hujan nyanyi live mmg hancur..

Monkey D Luffy said...

aku nak patung liyana tu

NICK IRFAN said...

WAH! bestnyer akak dpt jmpe artis! jeles lak sy.... ehhehe

iyllienaz said...

belle..
haha..of course peace..=)

bro sham..
xde pon..kenal pon x, mesti la xde tanya langsung..hehe

embun..
gambar ngan dorang xde..cuma ambil gambar dia perform kat atas stage je..

fahim n alin..
alorh..biasa je..

yob..
sebab aku xminat sgt hujan..hehe..

judiene..
ko nk jadi adik dia ke??haha

wan..
eley..tgok cara kencang ckp pon dah tau..mesti fuyoo..haha

milla..
haha..sejak bila pandai jeles??g broga xajak lagi jeles ok..

iyllienaz said...

razi..
haha..ye ke??ok laa..aku caya je ckp ko..

ag..
huhu..yg tu aku xdengar..so, xley nk comment..

ah fatt..
amek laa..aku bg ko free..

nick..
best..jeles??haha..

NICK IRFAN said...

eh! kak ade minta no liyana jasmay tak masa tu klu ade leh kasi sy x? hahhahhaha gatal tol aku neh.... xde la gurau jer...

NICK IRFAN said...

eh! kak ade minta no liyana jasmay tak masa tu klu ade leh kasi sy x? hahhahhaha gatal tol aku neh.... xde la gurau jer...

jejaka anggun said...

muzik2 apa ni? separuh akhir? akhir?

*nampak sgt x amik tau pasal citer nih.


anyway, faizal tahir tuh. hahah. jumpa dia kat a&w PJ, dia tlg bukakan pintu. ingatkan sapa cover2 muke dgn hood.. last2 kene sound... "why you cover your face?" dgn ai. sesuai x?

touyakaruma said...

Waaa , dah rasa jeles nie .

jane said...

wahahahhaha~

liyana jasmey cam comey jek pulak


hye iilynaz..sihat?
sory lama tk singgah

NICK IRFAN said...

saja jalan2 cuma nak kata rindu la kt akak? hehe

Zuewairy said...

wah,, bestnya.. anas tahir xde ke? hehehe:)

Rash said...

besh nyer.. rash sgt minat lagu2 faizal tahir ^^

IZZA said...

woh. sgt besh! :))

NICK IRFAN said...

hai kak! lama x nmpk? hehe

iyllienaz said...

nick..
mana ada nombor liyana jasmay..

j.a..
ni cuma recording je..haha..dia kena sound ngan u camtu ke??entah2 j.a sendiri xkenal dia..

touya..
jeles nape??xde orang pakai baju biru..jangan risau..

jane..
hai jane..lama xdengar cite kan..Alhamdulillah, illi sihat..hope jane pon happy and safe selalu..=)

nick..
haha..baru kejap xmuncul dah rindu ke??

zuewairy..
haha..ko tanya pasal anas tahir, macam la aku ni gf dia kan..hehe

rash..
sama laa..kitorang pon suke semua lagu FT..

izza..
best2..

nick..
dah muncul ni haa..hehe