Monday, April 12, 2010

DANIA permata hati..

ok..aku rasa ramai yang xpaham dengan entri aku yang lepas..kalau yang paham pon encik khairi..haha..dia memang bijak..disebabkan ramai yang xpaham entri lepas, biar aku cerita pasal cerita yang lebih mudah dan xcomplicated untuk korang semua paham..

setelah submit technical paper, ada juga masa terluang..so, last weekend,berjalan2 ke rumah abang di sungai besi..dah lama xpergi sana..kalau pergi jumpa qis pon, kat luar sahaja sebab malas nak masuk dalam kem and kena tinggal ic lagi..dan kali ini siap overnight kat sana..

ok..mari kita lihat anak abang aku yang sudah semakin membesar..her name is DANIA..

siapa kata dia comel macam aku??

tengok apa tu dania?

dah pandai pegang..

comel mata besar..

terkejut bila abang aku tengok semua gambar dania ni..dah pandai duduk dan dah pandai pegang..yela, masa sebelum abang aku pergi canada 4bulan lepas, kecil lagi anak dia..bila dia kat sana, tengok anak dia hari2 dari webcam sahaja..and he will coming back soon..dah xsabar dia nak dukung dania bulan mei nanti..xsangka begitu cepat baby ni membesar..

dania masa baru lahir..kecil sangat..

p/s : now ni kalau dukung dania lama2 boleh lenguh tangan..

11 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

alololo....comel giler...

embun d tengah malam said...

memanglah sgt comel

Aw Yong SaN said...

xcomel mcm awak pun :-ppppp dania comel kau cantik(bodek...) :-p :-)

NICK IRFAN said...

wah!!! comelnyer!!!! rasa nk geget pip dia!!! hehehe eh! abg akak dh kwin dh dpt anak pun? akak bila plak nk kwin??? hehehehhehehehhehehehe

AngahSayang2314 said...

eeee tue anak sapa lie.. so cute.. so i dah follow awak...hehehe

NICK IRFAN said...

thnzk sbb komen kat blog sy dn puji sy? hehehe syg akak iylie ops!!! hahaha gurau2 je.... marah kang bf akak plak? hehehe

NICK IRFAN said...

eh! ni anak abg akak kan? akak bila plak nk kwin? heheheheehheheheheheheh

Fauzzan Helmy Anuar said...

Name penuh die ape Illi? Sebab aak sedara Mie un nama Dania... Dania Damisya... Boleh lah kawan2 nanti... Nak tunggu Yusoff Yuzaili tu, lambat lagi... Hehehehehehe...

iyllienaz said...

yusuf..
yeah..like niece like aunty..haha

embun..
cute kan..=)

aw yong san..
haha..pandai bodek ek..

nick..
haha..xboley gigit2..lambat lagi nk kawen..calon pon xada lagi..

angah..
thanx follow..itu anak abang illi..comelkan..and of course, urs pon come juga..=)

nick..
xpe, jgn risau..xde org yg nk marah..hehe

mie..
nama dia dania sahaja..mane gambar dania damisya??

Si Jukogyu said...

comel nye..macam i..lalalalala

iyllienaz said...

mrs jukogyu..
haha..boleh la macam kakak j..tapi lagi comel macam aunty dia..hehe