Friday, April 30, 2010

hari-hari terakhir di shah alam..

hai semua..
sekarang amat sibuk mengemas barang-barang untuk diangkut balik ke johor bahru..agak sedih nak tinggalkan rumah ni..dah 3tahun duduk sini..dan barang sangatlah bertimbun..xtau macam mana nak bawa balik semua ni..kereta dah la kecil..xmuat nak angkut gerobok almari baju masuk dalam kereta..

dan sementara menanti nak bertolak balik jb next week, ramai dah kawan-kawan aku ajak jumpa, sebab lepas ni mesti dah susah nak jumpa..dah duduk jauh..mesti nak datang sini pun if ada apa-apa event yang penting sahaja..

disebabkan dah lama xletak gambar aku di blog, mesti korang semua dah rindu kan..haa..amek banyak aku letak gambar kali ini..

yang 1st sekali jumpa didie and linlan di curve damansara..pergi tengok when in rome..cerita itu sangat kelakar..malam tu overnight rumah didie..and esoknya gigih carikan barang baby untuk kawan didie ni..baru dapat baby..

ini lah didie
dia lagi..
haha..gelak besar..
linlan and didie..
ini lah bilik didie..siap angkut laptop pergi rumah dia..konon-konon nak buat thesis tapi layan cerita 3 idiots..haha
acap and didie time tunggu kakak kaunter balut hadiah untuk baby..

and a few days after that, jumpa matun, exact and ayue pula..paling kelakar bila exact nak buang biji limau yang lekat kat straw..tapi dia tertembak muka ayue ngan straw tu..haha..melantun-lantun biji limau tu kat muka ayue, siap air terpercik-percik lagi..gila jahat exact tu..haha..

selepas 2 hari, didie and loque datang shah alam..and keluar dengan nuhek, and exact juga..aku, exact and nuhek masing-masing akan tinggalkan shah alam..

exact, illi and nuhek..
kami berlima..=)
kat i-city..xready lagi tapi didie dah snap..
scarf telinga arnab tu comel..ada lampu lagi..
yang ni anak siapa entah, kitorang pinjam je bergambar..comel..

and after this ada lagi 1 gather ramai-ramai..next week on sunday..and lepas tu baru aku akan balik jb..sedih..sedih..

p/s : siapa-siapa nak date dengan aku sila book cepat..dah hampir full schedule ni..haha

17 comments:

GhOsToNe said...

chumel sgt2!
besh2!

Chaon Cornerz said...

awal gle nak balik.. hohho.. sedey ar aku ade lagi EIS lepas nie.. kalo tak dah bleh enjoy dah.. huhhu..

Razman said...

aku dua paper lg. shit. tp mmg gle sdey nk blah dr s.alm ni. rndu siot zaman blaja.

NICK IRFAN said...

eh! akak dh nk hbis study dh ker? wah! ape2pun gudluck!!! :)

||| PöJìé PööH ||| said...

Mesti dah abes stduy nih kan..
Dah nk blk JB, xsempat lepak sama POjie :)
Teringat dulu² kala, masuk hostel 1 beg, bawa blk Muar berbondong² sampai abah bawa van..
huhuhu..

Love,
PojiePooh Abdullah

yusuf mujahidin ™ said...

all the best

jom menganggur!

i.am.belle said...

selamat pulang ke JB.

take care honey bunny ;D

Mr feckry said...

selamat pulang or selamat bercuti to lu..

NICK IRFAN said...

sedih plak tgk akak last day dgn kawan? ape2pun hope korg dpt jmpa gak lps ni... amin :)

Si Jukogyu said...

take care ye illi...

iyllienaz said...

ghostone..
kami memang comel..haha

chaon..
aku pon ada eis lagi..bosan2..

razman..
good luck..haha..sedih kan..

nick..
yup dah abes study..thax..

pojie..
haha..bawa datang sket,tapi time balik, siap naik van??wah..memang banyak tu barang pojie..

yusuf..
jom menanggur..haha

belle..
you take care too systah..thanx..

mr feckry..
thanx..=)

nick..
memang sedih..hehe..Amin..

sys jukogyu..
you take care too..pray for me ya??

embun d tengah malam said...

wah..hahahha..betul artis u ni..jadual penuh,,.,hehehehhe

NICK IRFAN said...

bila nk letak entry bru kak? rindu entry baru dr akak... aiseh! hehe

jejaka anggun said...

so apa plan selepas ini?

iyllienaz said...

embun..
haha..xde la tahap artis..jadi artis lagi xbest..

nick..
wah..ada juga yang menanti ke??

ja..
hmm..cari kerja dulu..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Bila nak belanja aku sebelum balik JB nie?Hahaha

iyllienaz said...

razi..
aku tunggu ko belanja aku dulu..haha