Wednesday, April 7, 2010

sunyi sepi bersama kek cawan

Alhamdulillah..
aku telah selamat sampai ke shah alam semula setelah beberapa hari mencari ketenangan di kampung..yang 3ekor anak dixy dah besar..

ayah minta masukkan iklan di mudah.my untuk memberi tempat tinggal yang baru untuk 3ekor anak dixy ni..ads publish pukul 10pagi tadi dan pukul 12.30 tengah hari, terus ada yang datang ke rumah untuk mengambil ketiga-tiga nya sekali..dengan itu, rumah sekelip mata menjadi sunyi sepi..dan aku telah mula merindui mereka..

ok seterusnya, aku nak promote something..

haha..ok2..aku bukan nk promote undies2 di atas..tapi ia adalah cupcakes..comel kan??
sila tengok lagi gambar2 di bawah..

kepada anda yang berminat dengan kecomelan cupcakes2 di atas, boleh lah melihat dengan lebih lanjut di cupcake station.. this business and website owned by my exschoolmate..sangat unik dan boleh menempah mengikut citarasa anda..kalau korang tempah khas untuk aku pon boleh juga..haha..xada lagi orang yang sweet nak bagi aku cupcakes comel2 macam tu..*sedih*

16 comments:

Fauzzan Helmy Anuar said...

Illi, nape tak tido lagi ni... Dah malam lah... Ish, takkan la buat final projek tak kenal siang malam dah... hehehehehehe
Urm nape bagi anak Dixy kat orang pulak?
Siyes cumel la cupcakes tu... Suke...
=)

iyllienaz said...

mie..
biasa la..dah kate pon final projek..kena la all out..haha..ayah xnak jaga dah dixy..
mie sila order cupcakes tu utk illi..hehe

embun d tengah malam said...

ya allah..comelnya kucing tu..dulu i ada 2 ekor kucing ni..satu hilang,,satu mati..kreatif la u

iyllienaz said...

embun..
comel kan..tapi ayah malas nak bela banyak2..cupcakes tu bukan i la yg buat..hehe..my friend..

Sharif John said...

Sangat comel kucing... depat jgk ya org beli. Next time nak iklan kan item kat mudah la

Miss Brown Sugar said...

oh...bestnye cuppy tu..gambar bra.. awesome.. memang gedik habess

jejaka anggun said...

mmg comel cupcakes tuh.... kalo tempah bila sampai???

♥ cupcake station ♥ said...

illi dear....maceh sangat2 taw!!..
xtrpk plak de org sudi promote...hehe
thanks a lot!! :)

iyllienaz said...

john..
comel mcm illi kan??haha..name pon mudah..cepat je la orang beli..

arina..
haha..tau xpe..gedik sgt kan..kalau xtau itu cupcakes, ada orang cakap kat aku yang itu magnet lekat2 kat icebox tu..hehe

j.a..
erm..itu kena tanya tuan empunya business la..saya tukang promote saja..

nadya..
ehem2..surprise burfday party untuk aku kan?haha

Khairi said...

Comelnyeeee! kucing tu, alaaa... best nye bela..

roe said...

babeeeeeee... nape tak promote kucing you kat blog dulu?? id love to have them!!! i takut kucing la tapi. its my mom yang suka..

and the cupcakes, wow.. thanks for the link!

roe said...

babeeeeeee... nape tak promote kucing you kat blog dulu?? id love to have them!!! i takut kucing la tapi. its my mom yang suka..

and the cupcakes, wow.. thanks for the link!

iyllienaz said...

Khairi..
haha..xyah bela2 kucing..jaga absyar lagi best ok..hehe

roe..
alaa sys..xtau plak ada yg berminat ngan kucing..hehe..lagi pon jauh la..my house kat jb..so, xkan roe nk dtg jb amek kucing tu..hehe..comelkan cupcakes2 tu..sila lah order..

yusuf mujahidin ™ said...

comel giler

GhOsToNe said...

kucing comel!

iyllienaz said...

yusuf..
comel2..

ghostone..
lame xdgr cite..sehat ke?