Monday, May 10, 2010

ini entri sedih..

dengan ini diumumkan..handphone nokia E72 telah hilang dikebas orang..

p/s : sedih menyelubungi diri ini..

30 comments:

Izzlin said...

masyaAllah illi.. da report?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

baru semalam mesej aku.

simpati.dah la nak dekat balik JB.memang takde jodoh korang tak panjang.

k.A said...

takziah.turut bersimpati.xpe,maybe apa yg hilang akan diganti dgn sesuatu yg lebih baik.

GhOsToNe said...

YaALLAH...
cmne leh ilang?
dah carik balik kew??
sabar tow!

jane said...

paham rasa tu
pernah 2 kali hilang mcm ko
haha

tc

Razman said...

rilek. duit jd model leh beli 5 balik.

ejans said...

haha takziah.. mcmana bole kena kebas??

NICK IRFAN said...

mcm mne leh hilang kak??? ape2pun sy doakan smoga yg curi tu takkan senang! biau pdn muka dia!

Chaon Cornerz said...

uit.. ruginye ilang.. ishk2..

embun d tengah malam said...

alamak..mungkin takder jodoh..sabar ya

Sky0ne said...

laaa pulak...tumpang simpati...

FaizalSulaiman said...

sabar ye illie.

tengku_fir21 said...

owwhh..sabar ok...

Mie said...

lahhh bukan baru lg ke henpong tu...mmng xde rejeki lah camtu...

yusuf mujahidin ™ said...

jom pi bomoh...

err..ok..syirik!

tkpe, bli hp lain ye.
jgn sedih2

Arief Arf said...

laa.. kesian..
xpe, duit kan banyak,
beli la blackberry sebijik.

X)

ciEk NiENa said...

erk.. kena curik.. hurmm... da repot ke?

Lan Bingka said...

alamak..malangnya..
dugaan..

NICK IRFAN said...

eh! kak! mcm mne dh jmpe nset???

embun d tengah malam said...

hhehhe,,hans dah baik denggi i rasa

embun d tengah malam said...

hhehhe,,hans dah baik denggi i rasa

jejaka anggun said...

huh?? dah rezeki pencuri tuh nak buat caner....

NICK IRFAN said...

ape2pun nk thu jgk mcm mne nset akak tu? dpt balik x?

Aby Umy said...

thanks for share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

AngahSayang2314 said...

la cian iyllie baru jer beli dah hilang sabr2 ermmm macam mana leh macam tue yer

Hasrol Nizam said...

baru beli ker? lor..sedih nya..
takpe, nak bagi hilang sedih sekejap jom jawab tag dari serol ni.. Link dah letak kat shoubox ye..

mie said...

xpe..
boleh beli baru..
heheheeee

Zuewairy said...

adoi!
banyak bersabar..

.millalara. said...

aloh3.. bertabah.. errr,, tp takut jgk kalau2 pic kamu dlm hp tu org tu godeh2 kan... adussss...

NICK IRFAN said...

x sabar nk thu ape cte psl akak jd model perfume dan hp ni dh dpt ke blum?