Monday, May 24, 2010

ke shah alam esok..

esok dengan gaya hebatnya akan bergerak ke shah alam pagi-pagi subuh..dan akan pulang semula ke johor bahru malamnya..

esok konvokesyen kakak aku tengah hari..so, gerak pagi2, sampai shah alam untuk konvo,malam gerak semula ke johor bahru..wah..macam dekat je kan shah alam dengan johor bahru..pergi balik hari je..masing-masing cuti sehari saje..xperlu ambil cuti sampai 2hari..tapi, kalau dah berjalan macam itu, confirm akan penat xingat..

jadinya, kena tido awal malam ini..harap anda semua doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik dan semua yang dirancang berjalan dengan lancar..

7 comments:

FaizalSulaiman said...

yay!!aku apply cuti banyak hari.ahahaha

risau lak nak pi neh;)

congrats to ur sister!

::aMaD:: said...

drive thru kt mcD tu elok2.ops.drive elok2 d jalan raye. =p

embun d tengah malam said...

selamat dtg..hehehhe

Khairi said...

drive ke? leklok ya! jgn lupa baca doa naik kereta :)

iyllienaz said...

faizal..
wah..mentang2 dia konvo..apply cuti lama2..

amad..
haha..driver tru kat mcd boleh je..asal amad belanja..

embun..
semalam nape xjemput bila sampai s.alam??haha

khairi..
drive..tapi illi tido je..ayah yang drive..hehe

Frodo Baggins said...

dah sampai ke? ekekkeke
wa baru plan nak jemput.
woooohaaaa!


>>___<<

iyllienaz said...

frodo..
dan2 la kan..dah selamat sampai jb pon..