Saturday, June 26, 2010

bila dah terhantuk baru nak terngadah..

sekarang aku sedang menahan sakit..semalam, lepas ambil adik aku dari hostel, aku parking di rumah jiran sebelah.adik aku punya pemalas, dia buka gate untuk aku lalu sangat lah kecil..aku berjalan punya lah penuh confident..dan akhirnya,


gedebammm..


bergegar aku rasa dunia ni..kepala aku dah terhantuk kat pagar rumah..
semalam tak rasa apa lagi tapi hari ni baru aku rasa benjol dan sakitnya..tak paham kenapa pagar tu ada lebih di bahagian atas..lebihan itu yang buat kepala aku terhantuk..

kesan daripada hantukan itu, kepala aku berdenyut-denyut, sakit..
dah lama aku tak merasa terhantuk..bila dah kena, terasa macam semua rumus yang aku hafal masa spm dulu aku ingat balik..haha

14 comments:

Hasrol Nizam said...

duk tengah berangan kot time jalan tu..sampai tak perasan yg lebihan kat ats tu..tp klu sampai dpt igt balik rumus2 time spm, mantap la penangan dia... :D

fndrocka said...

kalau camtu..sebelum pergi exam kena hantuk kepala dulu lah.baru memori fresh..iye dak

Terbaru : Si Kacak Mengintai Dari Tirai Kamar

Judiene said...

ko benjol kt kepala eh?
pakai scarf
kalo org tnye benjolan ape tuh, ko jwb la tu sanggul!

XP

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

ok sah mereng nie.tiba-tiba gelak bila sebut SPM.keh keh.hai Illi.

Lan Bingka said...

hehe kesian..

Fyzal said...

kalau igt balik semua rumus.. kira okay la tu..

jgn ilang ingatan sudah.. hehehehe

NUke_Rude said...

hahha.. ayat last x bole balh!!

ok ape. koman2 ko da igt balik rumus2 time spm.


bole wat tuisyen spm!

iyllienaz said...

serol..
haha..tak ada maknenya berangan..hebat kan..cuba tanya rumus ape2..mesti boleh jawab..hehe

fnd..
haha..tak boleh..kena natural terhantuk baru boleh ingat rumus..kalau buat-buat terhantuk memang xingat la..haha

judiene..
weyyy..benjol kat dahi aku ni haa..mana ada sanggul kat dahi wey..haha

razi..
tau takpe..mereng gak la..tapi mereng tahap pandai ni..bukan senang..haha..hai razi..

lan..
hmm..terima saja la..hehe

fyzal..
haha..tau tak pe..tapi kalau hilang ingatan tu memang kronik la..hee

nuke..
tu laa..aku terpikir juga nak buat tusyen..tapi aku baik sangat nak jadi cikgu..nanti kena buli ngan anak murid..lagi2 student sekarang ni perangai bukan boleh diduga..haha

AngahSayang2314 said...

wah kiranya kejadian nie berlaku memberi sumber ingatan la yeeeeee

iyllienaz said...

angah..
haha..hiperbola je tu..

Hasrol Nizam said...

tak tau nk tanya rumus apa, sebab sendiri pun dah tak igt. :D

iyllienaz said...

serol..
haha..confirm2 la..dah lama kan tinggal..

Khairi said...

haha. berkayal la tu apa lagi hehe.

iyllienaz said...

khairi..
haha..isy2..mana ada..