Wednesday, June 2, 2010

Blog berwajah baru..Sila komen..

yeah..setelah memprivatekan blog selama beberapa jam, akhirnya blogku telah berwajah baru..tak tahulah cantik ke tak..tapi yang pasti header baru sangat menawan..hasil tangan didie..aku sangat suka..nanti nak minta dia edit sikit-sikit lagi..thanx didie..

ermm..tapi hakikatnya, blog aku yang berwajah baru ni cantik ke?? sila jawab semua..

24 comments:

Hasrol Nizam said...

wow..tiba2 jadi itam..simple2..

header tu cantik, tp tak centre..nape?

iyllienaz said...

serol..
haha..sebab tu nak suruh didie edit balik nanti..

cik kina ツ said...

cantik oh. header tuh sangat menawan. kasi center sure cantik. jeles ouh !

FaizalSulaiman said...

lawa la illie

sempoi!

iyllienaz said...

cik kina..
hehe..give big clap to didie..

faizal..
erk illi lawa??haha..

Judiene said...

rock and rool giteww!

jejaka anggun said...

sorry, nampak serabut sikit....

a.t.O.k.c.o.0.L said...

untuk background itam, sgt sesuai ngm header yg agak emo.tp blog kau kan macam bukan berkonsepkan ke emo an.so aku rase klu yg lebih kepada 'kau' kn lg bagus.mcm yg lebih epi sikit ke.

tok jus bg pendapat. :)

Sky0ne said...

Bagi centre header, kompom cantik...

tapi aku kureng sket kalo background itam...nak terjegil biji mata aku baca tulisan...huhu

Lan Bingka said...

patut la takleh masuk semalam..
wajah baru...not bad..;)

syahza said...

ah cunnya :)

mr.syazwan said...

ok smart...

cume banner gmbr tu besarkan sikit... dia x sekata...

hek3


lain2 tetap FUUUYOOO

=_=

AngahSayang2314 said...

ermmm sempat lagi tukar2 ye.. bagus image baru hehehe

NICK IRFAN said...

wah! cantik la kak! header bru akak ni!!! tahniah!!! :)

tengku_fir21 said...

wow..header mmg cantik...

embun d tengah malam said...

cantik sey

yusuf mujahidin ™ said...

salam

cantik..
ikhlas ni..hehe

jaga diri ili

hans said...

wah
patutla aku rasa pelik je masuk blog ko
layout dah lain
cun

Blithe Spirit said...

ahah its look simple.as long as owner sndri sukakannya (;

k.A said...

wah.hitam menawan.cantik2,tapi sy prefer warna lembut dan cerah.hehe

touyakaruma said...

emmm kawasan entry wat warna kelabu , cam blog aku ..okay sikit kot ?

fndrocka said...

gelap je ni..tak byr bil letrik ke

Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustiki

NUke_Rude said...

haa.. camni la cara!

jejaka anggun said...

hitam itu menawan.... tp ntahlah, nampak cam x smart plak. tukar!