Monday, June 21, 2010

bontot kereta dilanggar lori JLC 7866

kalau dah tau brek lori kau tak makan, stop la jauh-jauh..yang kau pergi cium bontot kereta aku tu kenapa?? minta tunjuk ic and lesen pun kau tak nak bagi..boleh kau blah camtu je..konon nak jumpa kat balai polis depan tu..tengok-tengok kau tak ada pun..memang sengal pemandu lori cina yang kurang adab lagi penipu!!

p/s : dah la bawa kereta emak..rasa bersalah pula..

16 comments:

Lelaki Ini said...

adoyai!!!
sabar2!!!

a.t.O.k.c.o.0.L said...

wah.betul punya marah ye.haha.
hurm.
wat je report polis.da de no plate tuh.

Sky0ne said...

sabar sabar, yg penting dpt no lori tu...

Lan Bingka said...

ala..kesiannya. tak guna nye lori..

Anonymous said...

sabo2..

repot polis tk?
hehe


yusuf

AngahSayang2314 said...

sabar2 iyllienaz.. eh dah bagi tahu ngan mak ke???

mazhad said...

siap no plat lori 2.huhu...bertabahlah...

Fyzal said...

kebanyakan pemandu lori memang tak beradab..

kamu pergi je ke JPJ.. cek no plat tu ngan JPJ..

ejans said...

hurm tu la.. smua kaki tipu je.. yg pntng samat dpt amek plat nmbr.. g report je la ok..

iyllienaz said...

lelaki ini..
laa..dah tukar nama ke??hehe..dah bersabar la ni..

atok..
dah report dah..hehe

skyone..
tu la..dia punye kedekut tak nak tunjuk ic langsung..memang tak nak mengaku la tu..

lan..
betul pemandu lori tu memang tak guna..

yusuf..
cukup sabar la ni..report dah..=)

angah..
dah bagi tau mak dah..time tu juga terus call mak..nasib baik mak paham, tapi still rasa guilty..

mazhad..
haa..padan muka lori tu..tabah la ni..

fyzal..
emak nak pergi cek kan..thanx for ur advice..

ejans..
a'ah..memang terus hafal nombot plat sampai malam..geram punya pasal..hehe

kurawk said...

hahaha..
pnh kene keadaan cmni..
tp terbalik laa..
saya yg melanggar..
akakakka

iyllienaz said...

kurawk..
haha..hadoii..pastu lari jugak ke??

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kau pegi la report polis kalau camtu.ada no. plat lori tue kan?

iyllienaz said...

razi..
dah report dah..

fndrocka said...

aku lagi sayang bonntot sendiri dari bontot kereta

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

iyllienaz said...

fndrocka..
haha..kalau bontot ko kena langgar lori, xdapat la den nak tolong..terus takde bentuk bontot dah..haha