Monday, June 7, 2010

hari pertunangan yul..

lama juga aku menghilang..terima kasih atas semua komen2 tentang layout baru blog ini..akan diubah sedikit-sedikit atas pendapat kalian..sebab apa aku dah lama tak online??sebab hari pertunangan kakak aku, yul pada sabtu yang lepas..masing-masing sibuk buat persiapan..mari kita lihat gambar-gambar sahaja..

sedang dimake-upkan..
kami bertiga..
dengan yul..
sempat lagi ber'facebook'..
pihak lelaki dan hantaran..
hantaran dari pihak lelaki..
dania nyenyak tido walaupun suasana bising..
saat disarungkan cincin..
hantaran kedua-dua pihak..
yul bersama pihak lelaki..
pihak perempuan..
rasa-rasanya itu saja lah gambar buat tatapan..gambar-gambar yang lain di facebook ya..
congratulations yul n alep harap pertunangan ini kekal sehingga ke jinjang pelamin..Amin..

28 comments:

paan said...

tahniah la kepada akak ko...semoga kekal bahgia..insyaallah..bila plak majlis pernikahan ???

hans said...

wah
cun gila kakak ko weih

paan said...

hans : orang tue dah bertunang la..dah melepas la bro..haha

hans said...

paan : hahaha...tak apa...aku setia pada lisa

EIPUL said...

wow

cantik lah kakak ko, ko pun sama cantik

hehe, congratz kakak!

Ejay said...

akak sudah... adiknya bila lg? <-- benci gile soalan ni!

mazhad said...

kamu bila agi...n nice new layout gal...

mr.syazwan said...

cik blog ni biler lagi???

agagaga

AngahSayang2314 said...

sampaikan selamat bertunang kak yul... semoga sampai ke jinjang pelamin..

Ingat dugaan org bertunang banyak

mr.syazwan said...

cik blog biler lagi???

agagga

YobSumo said...

selamat bertunang yul!

cantik blog! hehehehhe.

ejans said...

kakaknya sudah.. hadeknya bila?? haha..

iyllienaz said...

paan..
insyaAllah bulan 2 ni berlangsung..

hans..
haha..dia kareena kapoor msia wey..bagus paan dah jawabkan..klo kau setia pada lisa, tapi lisa tak setia pada ko pon, tak guna gak..haha

eipul..
haha..dia memang cantik..thanx ye..

ejay..
hahaha..tau tak pe..benci gila soalan ni..lambat lagi kot..

mazhad..
cantik ke layout baru?thanx..of course la lambat lagi nak tunggu my turn..hehe

wan..
nanti-nanti laa..lambat lagi..kena kerja dulu kumpul duit..haha

angah..
betul..time bertunang memang banyak dugaan..

yob..
haha..thanx..

ejans..
bak kata ejay, benci gila soalan ni..haha..tunggu kamu tunang dulu la..

hans said...

lisa tak setia?
mestila dia setia
yg best tu dia siap benarkan aku kahwin lebih lagi
kononnya nak payung emas
wakakkaak

iyllienaz said...

hans..
hahaha..tapi kalau ko dah kawin ngan lisa, nak ke ko kawin lain??confirm la x kan..

F U N F A B U L O S I T Y said...

wow!meriah tuu! ;D

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

akak kau cun.oh adik iparku.haha

Hasrol Nizam said...

nanti dia kawen jemput2 la kitrg dtg rumah..hehe

hans said...

no komen
ikut keadaan
hahaha

NICK IRFAN said...

kakak akak kwin ke? semoga berkekalan hingga ke akhir hayat... amin... psst... x sabar nk tgk akak kwin plak? hehehe

Dak Wan® said...

Tahniah! Bila nak langsung eh?

fndrocka said...

tang yang sempat berfesbuking tu memang takleh blah...sungguh kering.langsung tak rasa berdebar eh beliau,,

iyllienaz said...

funfabulosity..
meriah la juga..hehe

razi..
aik..awek ko nk campak mana??

serol..
sila laa..hehe

hans..
haha..ko ni, dah dpt yg elok xkan nk cari yg lain..

nick..
saya lambat lagi kot..hehe

dak wan..
insyaAllah bulan 2 ni..

fndrocka..
tu laa..sempat lagi tu..dia xde rasa bedebar kot..

touyakaruma said...

tanya direct jer terus ... anda pulak bila ?

Frodo Baggins said...

giliran kita berdua bila pulak sayang?


muahahahahhha


>>___<<

iyllienaz said...

touya..
tunggu la orang datang merisik..haha

frodo..
hmm..yang tu kena tunggu u betul2 ready la..haha

jejaka anggun said...

so kakak u nih ker dewi yull penyanyi indon tuh?

iyllienaz said...

JA..
haha..iye la kot..