Wednesday, August 11, 2010

Selamat berpuasa..

Alhamdulillah..Ramadhan datang lagi..dan berkat bulan Ramadhan juga aku telah dapat berita gembira dengan diterima bekerja..terima kasih pada semua rakan-rakan yang telah banyak memberi kata-kata semangat dan mendoakan aku..jasa kalian memang tak dapat dibalas..

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua umat Islam..semoga semua amalan kita diterima Allah dan hidup kita diberkati dan dirahmati..Amin..

bukan senang nak cari gambar ni..gambar insaf ok..hehe

27 comments:

jejaka anggun said...

x yah ikut2 org pakai tudung kalo ati sendiri lom sedia.... be yourself!

faiq said...

esk sahur kejut aku

Fyzal said...

halo ili.. congrats dah dpt job.. can't online lately.. pretty busy.. sorry yer.. will buzz you later ok?

FaizalSulaiman said...

selamat berpuasa illie.nk ckp 1 benda leh?

leh laaaa

comelnya pakai tudung:)

k.A said...

selamat menyambut bulan Ramadhan. selamat beramal~

mr.syazwan said...

S
E
L
A
M
A
T

B
E
R
P
U
A
S
A

Lan Bingka said...

tahniah dapat kerja..
selamat berpuasa!

E.d.Y said...

salam ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa dari danielzaididotblogspotdotcom...

iyllienaz said...

shah..
bukanlaa..itu gambar masa ada majlis tahlil..insayAllah satu hari nanti..=)

faiq..
aku kejut ko tadi ko bangun tak??haha..

fyzal..
thanx ya..nevermind..how was 'seminar'??haha

FS..
selamat berpuasa juga faizal..=) gambar itu masa majlis tahlil..hehe

k.a..
tabah ye..hope u'll be better in this fasting month..=)

wan..
selamat berpuasa juga..=)

lan..
terima kasih..perasan tak yg my 'x', dah improve jadi 'tak'??hehe

edy..
selamat berpuasa edy untuk kamu, isteri dan anak-anak..haha

tengku_fir21 said...

selamat berpuasa...


*tangan dah gatal nk duit rayer..ehh..

tengku_fir21 said...
This comment has been removed by the author.
Judiene said...

camat pose cik iyllienaz
btw, da dpt keje kt ne??

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan illy

ye la bila ye nak berbuka sama2 hehehe tapi angah dah berkeluarga tak salah kalau nak sambut birthday angah nanti next 2 week ago hehehe

roe233 said...

waaaaaa keje mana u????

||| PöJìé PööH ||| said...

Lama xsinggah sini..
Slamat berpuasa yer Illienaz :)

Love,
PojiePooh Abdullah

hans said...

selamat berpuasa, selamat berbuka, selamat bertarawih dan selamat bersahur

P/S : Kalau Hari - Hari Macam Nih Mak Dengan Abah Tak Payah Dok Risau Dah!

iyllienaz said...

fir..
haha..dah tua pun nak duit raya jugak ke??

judiene..
selamat berpuasa juga!!dapat keje kat kulim..jauh x??hehe

angah..
next 2weeks??hmm..boleh je kalau ada masa terluang..=)

roe..
kat kulim..hmm..jauh sangat..haih..

pojie..
selamat berpuasa juga pojie..=)

hans..
selamat juga untuk ko..lengkap semua..memang terbaik..haha

d u t a said...

selamat berpuasa !

thnks for dropping by my page

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

apsal taknak terus pakai?kan lagi elok.

btw,serupa la orang dkt Ipsis tue.wakakaka

E.d.Y said...

hehe...belum ada isteri dan anak2 la...:p

yoe said...

illi nampak lebih sweet bertudung... ala alaaaaaa sweet nyaaa!

sahromnasrudin said...

salam ramadhan utk cik blog..lama tak berkunjung ke cini..semoga cik blog sihat dia wal ramadhan ini..ehh, cik blog dh pakai tudung ke??

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

salam ziarah, salam ramadhan:) selmaat menyambut bulan ramadhan yang penuh keberkatan:)

Khairi said...

salam,

wah, dah bekerja, tahniahhh!!! All the best in career ya.

Well, nice picture. You are nice anyway. hehe.

Anonymous said...

selamat berpuasa ili
:)


yusuf

NUke_Rude said...

selamat berpuasa juga!

iyllienaz said...

duta..
selamat berpuasa..

razi..
ko tak baca ke 1st comment??haha..ada ke orang ipsis tu sama macam aku?haih..

edy..
haha..iye laa..tapi bukan kat ur blog, ucapan dari edy, isteri dan anak-anak2 ke??hehe

yoe..
sweet macam gula-gula kapas??haha

sahrom..
terima kasih kunjung blog ni..itu gambar time baik..

fifiey..
selamat menyambut bulan ramadhan juga sys!

khairi..
thanx..doakan ye, harap-harap semua berjalan lancar..

yusuf..
selamat berpuasa juga..=)

nuke..
thanx..selamat berpuasa juga..