Wednesday, September 29, 2010

handphone baru..

selama aku berada di kulim, memang susah nak connect internet luar dari tempat kerja..tapi sekarang dah ada celcom broadband..kuasa di tangan anda..tapi still lembap macam siput..tapi masih boleh online dari rumah..

ahad lepas, disebabkan cuti, telah berjalan-jalan ke Giant Kulim untuk mencari handphone baru..ni bukan menggantikan handphone E72 yang hilang dulu..tapi untuk gantikan handphone yang tak boleh bawa masuk production line sebab ada camera..ok tempat kerja aku tak boleh bawa masuk handphone yang ada camera..so, back to basic..guna handphone yang tak ada camera and harga pun RM80 je..
sebelum ni memang tak nak bawa handphone pun pergi kerja..tapi susah untuk orang nak contact..so, terpaksa juga beli handphone nokia 1202..dan yang pasti bos-bos kami pun pakai handphone yang lebih kurang sama je..yang penting tak ada camera..hehe

12 comments:

NUke_Rude said...

waa.. tahniah! henpon baru tu!

Judiene said...

uiks?? ape kehal ni yob?
mmg xleh bwk fon yg ade kamera msk office??
why?? why??

nurayunni said...

wah..hp baru!!

AngahSayang2314 said...

uittt ketat tul yer undang2nya dasyattt staff & boss dah sama da hehehe

Khairi said...

hehehe. mcm tu pulak. strict ya prod line kamu. manufacture apa illi?

Khairi said...

oh ya, kilang sy kerja dulu, semua gadjet tinggal luar sama security lagi bagus!

tengku_fir21 said...

ouwwhh..keje tempat bina bom kah..

E.d.Y said...

asal hp leh terima call n sms cukup dah...

Hasrol Nizam said...

kerja dekat mana eh?
kenapa tak beli LG KP105. cantik sikit dari hp nokia ni. :D

qiss said...

kat sini pun line celcom cam siput. illi aku gi png on 15th...

AngahSayang2314 said...

posto...posto... eh mana n3 baruuu nieeeeee

iyllienaz said...

nuke..
yup2..bukan senang nak beli fon baru..haha

judiene..
haha..tu bukan office la..kilang..

ayunni..
yup2..excited kan..

angah..
memang ketat pon security check..sbb confidential semuanya..

khairi..
buat chipset..haha..kalau semua tinggal kat luar lagi leceh..

fir..
haha..bina bom??cuak plak kalau keje situ..

edy..
yup2..hp ni memang ley call n sms je..hehe

serol..
haha..nokia dah biasa guna..senang sikit..

qiss..
haha..pedalaman memang la macam siput..kalau aku xkeje ley la teman ko..

angah..
haha..sorry la lambat angah..