Wednesday, September 22, 2010

Live from Kulim..

salam all..
i cant believe..almost sebulan tak update blog ni..after ni aku akan update blog from kulim..now aku menyewa single storey house dengan seorang lagi housemate..dia dulu sama-sama belajar di uitm..dan now kami dapat kerja di tempat yang sama cuma position saja yang berbeza..

start dapat rumah ni, rumah sangat lah kotor dan tak menyelerakan..tapi bila dah bersihkan and dicat, memang macam rumah baru..yang banyak tolong mestilah my parents and adik-adik..sebab aku kena report duty before raya hari tu, so, ayah buat keputusan untuk raya di Baling..Baling kampung sebelah ayah..dalam 45minit je from kulim ni..2nd day raya pula kami dah balik johor bahru since aku dapat cuti raya yang lama..19 September baru aku start kerja semula..and setakat ni boleh dikatakan seronok juga bekerja di sini..


gambar raya ni macam 1st day raya pula..padahal ambil masa raya ke-empat..bila dah start kerja ni, duit raya yang dapat pun makin kurang tapi still dapat duit raya..haha..rasanya tak terlambat untuk aku wish Selamat Hari Raya pada semua pembaca blog ni yang beragama Islam..dan maaf zahir batin..

aku rasa cukup setakat ini untuk entri kali ini..setakat mengupdate apa yang aku buat sekarang ..mungkin akan kerap update selepas ni bila aku off day nanti..

11 comments:

mr.syazwan said...

lerr raya ke 4 baru nak pose sakan ye..

ermm xpe janji pose.. hahaha

E.d.Y said...

raya kat johor xbgtau pun

dir...antologi hidup apple sepi... said...

eyh..kulim stay kat taman apa? keja kat mn?? heheh..sy org kulimmheheh...xsangka ye..dr johor ke kulim...heheh...welcome to kulim..sorry ..xbrapa byk benda yg menarik sngt..huhuh

FaizalSulaiman said...

illie!!!

lama sungguh tak update...kira illie raya sakan la neh..hehe

goodluck di tempat baru ok!

AngahSayang2314 said...

1 hari di hari raya.. hehehe bila nak jumpa iylli

Zuewairy said...

lama bebenor tak jenguk kat sini..
rupanya dah pindah lorh.. ke kulim..

terlepas panggilan hangit semalam dengarkn disini

iyllienaz said...

wan..
tu laa..1st day raya xcukup semua family gather..tu yang tangguh tu..

edy..
sorry sgt..nak bg tau tapi ingat kamu duk raya sakan ngan family..so, malas nk kacau..hehe..xyah merajuk la ye..

dir..
haha..kulim ok laa..even tak byk tempat menarik..save duit sikit..haha

FS..
sorry..raya sakan??hmm xde la sakan mana pun..macam tahun2 lepas je..cuma duit raya dah kurang..hhaha

angah..
sila mark calender untuk konvo illi 4th dec ni ya?? haha

zuewairy..
haha..ko pun jarang update kan??

NICK IRFAN said...

selamat hari raya kak! lama x singgah sini ingat lagi x sy? hehehe

jejaka anggun said...

selamat hari raya!!!

AngahSayang2314 said...

illi masih mood raya lagi ke??? udah2 la tueee raya dah tinggal sisa2 jer nieeeeee cepat wake-up

iyllienaz said...

nick..
selamat hari raya dik..

JA..
maaf zahir batin..

angah..
haha..mana ada mood raya lagi..dah lama dah tinggalkan..ni sibuk keje plak ni..