Tuesday, October 5, 2010

annual dinner??

Salam..
rasa sangat cepat September berlalu..tak sangka aku cuma sempat buat 2 entri saja..sampai aku lupa nak buat special entry for Qis..30th september was her birthday..


to my beloved sister Balqis, happy birthday!! always pray for your happiness..

semalam pula off day tapi kena attend meeting annual dinner..ya..motif meeting ni untuk bincang pasal annual dinner untuk employee, contoh macam theme apa nak guna,nak buat kat mana, food apa yang patut ada, apa doorgift yang nak beri, and macam-macam la benda yang common patut bincang bila nak buat dinner..and cuba teka kat mana kitorang punya meeting tu..haha..Dome Queensbay ok..

and great news, new hire must perform something on the stage that night..walaweyyy..apakah??aku dah lama tinggal benda-benda nak perform ni..and there are only 6 people of us, and i am still confusing performance apa yang patut kitorang buat..haih..ada about 1 month to go and we have to make it perfecto!so any suggestion??

p/s : aku cuma reti berzapin je kot..

12 comments:

FaizalSulaiman said...

wahh

should go for musical.hehehe

glee!!!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

tarian tiang.wakakaka

Judiene said...

boria!
i like boria!
ahahahaa

XD

avid gunner said...

perform syair pasal rentap pahlawan sarawak. confirm dapat standing ovation punya.

E.d.Y said...

ok la tu zapin..jgn lupa record video skali yer..hahha

unloquacious lowqie said...

show choir... glee!!!

jejaka anggun said...

happy bday sis!

roe said...

babe, sorry i takde suggestion. heh..

im writing cos id like to invite you to my wedding this sunday. sorry had to invite thru here. been waitin for u to online tp x dapat. so can u make it? hopefully u can, really hope to meet u, finally! :)

if ok, nnt i'll pass u the details and card k?

E.d.Y said...

jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

mr.syazwan said...

jumlaaa lawan zapin...

eeeehhhak!

arsaili said...

salam..all d best

iyllienaz said...

FS..
nak buat ala2 glee..tapi 6orang macam mustahil je..hehe

razi..
aku nak invite ko perform tarian tiang tu sebenarnya..haha

judiene..
haha..boria??alamakk..

loque..
tak abes2 ngan glee..haha

JA..
hadiah sekali..my birthday is coming..haha

roe..
nanti i'll confirm u later ya sys..

edy..
alaa..nak join yg picture je..

wan..
fuyoo..nak lawan zapin..haha..mampu ke??

arsaili..
wsalam..thanx for drop by..hope u'll be fine too..