Sunday, October 17, 2010

nak kek juga tahun ni..

salam all..
yeahh..setelah mengambil baju aku dari laundry, now aku mengisytiharkan bahawa memang bersih dan harum semua baju-baju aku..macam sayang pula nak pakai..haha..dan hari ini ahad, cuti sampai selasa..rabu baru start kerja semula..

minggu depan pula akan ke hatyai..12 orang semuanya..bos 2 orang, yang selebihnya sama position ngan aku..pergi on 24th and will come back on 25th october..my birthday ok 25 hari bulan tu..qiss, nak levis satu as birthday present..hehe..

tahun ni boleh dapat sebiji kek secret recipe lagi ke macam tahun-tahun lepas??

oh ya..semua orang sibuk cerita pasal konvo..tapi uitm buat lambat la pula konvo kali ni..end of november baru start konvo..dah tk dapat join contest edy..my convocation will be on 4th december (saturday)..
guys..please mark your calendar and be sure to attend this special event..haha..my boss already approved 1 week leave for me..so, i'll be in shah alam from 28th november until 5th december..

p/s : dah duduk jauh kat sini siapa yang baik nak celebrate birthday aku??
p/s 2 : congrats roe for your wedding..always pray for your happiness..

19 comments:

FaizalSulaiman said...

lama tak singgah blog illie..

apa2 pun, happy birthday okey!

qiss said...

tnggu dtg shah alam bru boleh dpt levis...

nurayunni said...

hppy brdy..

E.d.Y said...

nak ole2..hehe

iyllienaz said...

FS..
belum lagi birthday illi..25 oktober laa..btw. thanx ya..

qiss..
alaa..bulan 12 la camtu??

ayunni..
thanx ya walaupun belum lagi..hehe

edy..
ahh..u sdar x i ngah merajuk ngan u sbb wat contest awal sgt..so, no ole2..haha

Sharif John said...

Happy birthday

yoe said...

owhhh adinda illi... happy bufday in advance dan congratz for ur convocation!!!

jejaka anggun said...

happy bday!!!!

Judiene said...

Cik Illi, sama lah kita
konvo lambat giler
time tu nak update blog psl konvo pon cm dah basi
hahahaha

Arief Arf said...

happy birthday in advance!

X)

E.d.Y said...

haha...jgn merajuk..nnt i pegi china i belikan ole2 k..haha..

iyllienaz said...

john..
thanks..lama tak nampak..

yoe..
hehe..wish je ke??hadiah??

JA..
terima kasih..

judiene..
make sure dtg ye time konvo..sila bagi chocolate..hehe

arief..
thanx..ko pon lama aku xnampak..

edy..
haha..bila plak u nk g china??nk ikuttt...

Anonymous said...

[url=http://www.indirdegel.com/down.asp?id=241]winamp indir[/url]

E.d.Y said...

aipp..bukan mahram..haha

AngahSayang2314 said...

:(
sedih jer ngan illi nie.... angah lama tak mai teratak illi kan???

apa2 pun angah nak ucap sebagai org pertama ke?? kedua ke?? @ ke sepuluh pun.... yg penting ucap dulu happy birthday illi jom nak angah belanja mai kajang no..

YobSumo said...

celebrate ngan or hatyai lah. hehehhee..... waaa dah nak convo. best2.

E.d.Y said...

dah wish kat fb, nak wish kat sini lak..

HAPPY BIRTHDAY!!!

mazhad said...

g hatyai jaga diri bek2.n happy bezday...

iyllienaz said...

edy..
haha..memang laa..pergi ramai-ramai laa..duk sana bukan sebilik pon..haha

angah..
thanx..nanti konvo illi claim hadiah..hehe..

yob..
ko wajib datang kan??haha

edy..
thanx sebab ingat n wish..=)

mazhad..
i will..dah balik sini pon..thanx for ur wish..=)