Monday, November 29, 2010

Cuti 1 week!!

Alhamdulillah..semalam dah selamat sampai ke KL..ye..aku cuti seminggu..untuk konvo Sabtu ni..jemputlah datang konvo aku nanti..thanx to loque sebab tolong ambilkan aku kat airport..dari Kulim lagi aku dah ngidam-ngidam nak makan sate kat Satay Station..ni sebab baca blog belle la..haha..memang betul la sate kat sana memang sedap dan gemuk-gemuk..lembut pula tu..tak liat pon..kitorang pergi satay station yang kat ampang..memang boleh datang sana makan lagi..

sebelum ke Ampang, singgah mid valley untuk ambil Dydo yang sibuk main laser tag kat sana..dah alang-alang g mid tu, ingat nak bayar bil celcom kat blue cube..malangnya, kat situ boleh bayar guna credit card je ok..aku mana ada credit card..now ni, orang bayar cash je kot, tak pun guna debit card..dan terpaksalah aku tangguhkan niat nak bayar bil tu.

dan sekarang, aku tersekat di Sg buluh rumah kakak aku sebab tak ada transport nak keluar..gila bosan..tapi sekali sekala duduk rumah diam-diam pun bagus juga..yang pasti, rabu akan menonton Natrah..ramai yang dah cakap tak menarik..tapi tak apa la..try tengok dulu..baru boleh komen..

7 comments:

Hasrol Nizam said...

nak konvo? congrats2

Pendapat anda?
Isu logo halal JAKIM-tak habis-habis

Judiene said...

Selamat Berkonvo lah kamu ye!
I punye da lepas.
Hehehe.

Lan Bingka said...

betul tu..kena tengok sendiri baru puas hati

ijau said...

rindu hang!

congratz in advance ;)

♦♦orked♦♦ said...

amacam natrah?? best x???=)

EIPUL said...

illi, congratz untuk konvo kamu, hehe

iyllienaz said...

Serol..
Thanx..=)

judiene..
mana bunga untuk i??

Lan..
yup2..teater ni memang lain sikit..tak semua orang boleh paham..even dari gerak tari tangan pun ada maksud tersendiri..

mashitah..
thanx..rindu ko jugak..=)

loq..
hmm..not bad jugak..banyak monolog dalaman..overall quite ok dari natrah yang 1st..

eipul..
thanx..nape tak datang jenguk time konvo??haha