Thursday, November 11, 2010

jom balik Johor..

semua orang cuti hari rabu next week sebab hari raya haji..tapi aku kerja..tak ada orang yang nak cover..so, aku balik johor bahru untuk bercuti dari sabtu sampai selasa sahaja..malam selasa akan kembali semula ke kulim untuk bekerja..nasib baik naik flight..sejam dah boleh sampai..kalau naik bas, 10jam la gayanya..

p/s: siapa-siapa yang free, tolong datang jemput kat airport senai pagi sabtu ni ye..

8 comments:

EIPUL said...

uiyo, kaya nye dia naik flight!
hehe, best nye!
aku da tempah tiket pegi bandung next year, tak sabar nak travel, last time naik flight pun time aku kecik, itupun pegi balik ke sabah

haha

E.d.Y said...

jom balik johor...huhu

Judiene said...

Call taxi je..hahaha~~

FaizalSulaiman said...

wahhh naik flight tu,hhehehehe

Muhamad Zaki Zafir said...

orang johor ke? area mane? :)

♦♦orked♦♦ said...

wahhh...
lame gell x jumpe ko!!!!
miss u gell!!

AngahSayang2314 said...

kalau macam tue illy nanti angah mai sg.petani leh la jemput angah kan???

iyllienaz said...

eipul..
tu sebab nak jimat masa..wahh..dah book tiket g bandung??lagi bestt..jelous..

edy..
balik kejap je..hehe..pagi raya kena keje..

judiene..
sampai hati suruh naik teksi je..dah la mahal..

FS..
sekali sekala takpe kan??hehe

zaki..
a'ah..duk kempas kat JB..=)

loq..
haha..tu laa..aku pun rindu ko sangat..

angah..
bila nak datang sg petani??