Monday, November 8, 2010

Mega Oranges

kembali ke mood untuk bercuti..hari isnin semua orang kerja, tapi aku baru start cuti..now ni setiap hari akan dapat free fruits..company memang bagi kami makan buah hari-hari untuk melawaskan pembuangan air besar pekerja-pekerjanya..haha..lagi pula buah-buah yang kami dapat semua besar-besar dan imported dari luar negara..tak caya, tengok gambar bawah ni..

terkejut bila aku jumpa orange yang lebih BESAR daripada biasa..lebih besar dari mug ok..

12 comments:

avid gunner said...

buah GM tuh..genetically-modified..makan benda tu boleh dapat mutation mcm x-men. haha.

jap, asal ko dt 2 oren? macha depan tu amik satu je..

FaizalSulaiman said...

mak aihh besarnya illie.dah macam limau gedang dah ni.hahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

GEGET LIMAO DIAAA!

E.d.Y said...

besarrrrrr punyerrrr....huhu

Hasrol Nizam said...

besaqnya buah oren tu. kalau nak makan kena belah dua kongsi dengan kawan :D

Pendapat anda?
Upin dan ipin pun agenda yahudi ke?

Hanida Lavida Moss said...

dari manekah buah ni dtg? haha

Judiene said...

Buah betul ke tu??
Cam buah plastik je.
Hahaha!

NUke_Rude said...

gila besar oren!! kalo aku sorg mkn ni... 2 3 kali cirit birit tak tentu habis lg..

cj'alhafiz said...

Wow, besarnya. Hey Illi thanks for stopping by my blog. Follow u back. and hey do we get a similar blog's names?? haha... what cj says?? vs what illi says...=)

iyllienaz said...

AG..
tu bos aku bg..katanya dia xmakan buah2 imported ni..so, aku dpt extra laa..haha

FS..
jenuh juga nak habiskan..haha

neon..
hahaha..wey, limau sape yg ko nk gigit??

edy..
haha..kat china ada mcm ni x??

serol..
haa..tau xpe..memang tak habis laa kalau makan sorang..

hanida..
babe..hahaha..i xtau plak mana datang buah2 ni..dari pokok ke??

judiene..
weyy..buah betul laa..ada kat dlm ice box tu..g la try makan..haha

nuke..
hahaha..tambah2 metabolism ko tinggi..memang sepanjang hari la ko cirit lepas mkn buah ni..

cj..
yup2..thanx for drop by too..haha..i just realize after read your comment..

Muhamad Zaki Zafir said...

besarnya..makan sorang mcm tak habis je ni..kalau kedai buat jadi orange juice mau tak lari RM10 satu.

iyllienaz said...

zaki..
haha..orange juice??confirm mahal..sebab imported..