Friday, December 31, 2010

Glamour??

Tetiba aku rasa macam diri famous..ramai yang call bagi tau ada gambar aku dalam newspaper..siap ada orang yang upload kat facebook dan siap tag lagi kat gambar..terima kasih sebab perasan gambar yang begitu besar dalam paper tu..

Berita Harian - 23 Disember 2010

p/s: Tahniah pasukan bola sepak Malaysia..aku siap tengok live online lagi time meeting..hebat kan??hehe..thanks MyP2P..

11 comments:

Lan Bingka said...

waa..dah popular la..

EIPUL said...

woah bestnye
gambar aku tak penah pun masuk paper, huahua

Muhamad Zaki Zafir said...

wah dpt buah free pergi kerja.hari2 lak tu. :D

FaizalSulaiman said...

ok illie, faizal nak mintak sign:P

jejaka anggun said...

wow!

NUke_Rude said...

hahah.. femes la ko iyllie.

tahniah2! haha..

YobSumo said...

Fusioooooo buah freeee!

dah femes illi sekarang. nak sign!

iyllienaz said...

lan..
takde la popular..tu sekadar hiasan je..haha

eipul..
xpela, asalkan gamabr kat blog dah berlambak-lambak kan..hehe

zaki..
haha..tau tak pe..memang berjalan lancar usus besar..haha

FS..
cis..sign konon..haha

JA..
wow je?? =)

nuke..
mana ada famous wey..

yob..
amalkan pemakanan buah, baru lah sihat..haha..ngada nak mintak sign..

nadira said...

aku la pnye keje tu haha

Papa Mifz said...

wah siap masuk paper...best2...
salam kenal dr papa mifz yer..:)

iyllienaz said...

ann..
haa..tau tak pe..

papa mifz..
thanx singgah blog ni..=)