Wednesday, January 19, 2011

Cybercafe di Kulim, memang harga melampau..

2 cybercafe di Kulim aku pergi dan harga fax ke negeri lain,

1helai=rm5??

memang tak berbaloi-baloi..

nasib baik ada kedai jual tudung tapi ada mesin fax dan harga sehelai hanya RM2..bukan nak berkira sangat tapi macam melampau-lampau saja harga..kat JB pun sehelai RM2..aku fax pula tadi 6helai..banyak betul beza

p/s: ke aku yang tak tau harga fax begitu mahal??

12 comments:

boy @ mr.k said...

tak tahu la pulak harga nak fax begitu mahal... hemmm... maybe line tu kot yang mahal...
aku pun terfikir gak, kenapa harga fax mahal?? seb baik kat office free jer...hehehe

FaizalSulaiman said...

biasanya faks di caj ikut negeri..tatau lak mahal smp mcm tu.ille faks ke sabah ke apa?mahal sungguh

iyllienaz said...

boy..
tu laa..kalau rm5 sehelai dah macam mahal sangat..still boleh saving kat situ..

FS..
fax ke jb je pon faizal..still kat semenanjung..xsampai seberang laut pon..hehe..cc tu je saje caj lebih-lebih..

Anonymous said...

Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

E.d.Y said...

xpernah hantar fax...xtau pulak sehelai sampai rm5 ringgit...

iyllienaz said...

edy..
kat cc tu je kot cekik darah..

mr.syazwan said...

shah alam murha kan

bukan setkaat fax print ke fotostat ke murah

tmpt wan event ampang pun mahal

gile kan!

huhu

mr.syazwan said...

shah alam murha kan

bukan setkaat fax print ke fotostat ke murah

tmpt wan event ampang pun mahal

gile kan!

huhu

E.d.Y said...

eh...kenapa entry lama kat sini?

iyllienaz said...

wan..
s.alam murah jugak la dpd kat kulim ni..hehe

edy..
perli nampak..haa..amek tu entri baru..

alongxp said...

kdg2 aku pelik ar...nape la klu kite nk fax ke org pon nk kena cas mhl2?20 sen da ar...bukan gune ink die pon... gune letrik?alah...bape sen sgt pon...cet...klu singgit tu,reasonable gak gak ar...ni 5 henget? geletek smp tekencing kang...eheheheh

Anonymous said...

fax tu mahal sebab die special service, bukan simply gune call rate biase tu. fax kategori telex / data transmission..caj plak mengikut kawasan dan zone. kalo s.alam ke jb maybe cheaper sebab zone bersebelahan, kalau utara ke selatan lebih mahal sebab langkah zone. mungkin harga rm5 tu agak tinggi tapi patutnye bleh kot mintak diskaun kat tokey kedai tu